Product was successfully added to your shopping cart.
 • BATHMATE HYDROMAX X30 - erekcijska črpalka za povečanje penisa BATHMATE HYDROMAX X30 - erekcijska črpalka za povečanje penisa
 • BATHMATE HYDROMAX X30 - erekcijska črpalka za povečanje penisa BATHMATE HYDROMAX X30 - erekcijska črpalka za povečanje penisa

BATHMATE HYDROMAX X30 - Erekcijska črpalka za povečanje penisa

Hiter pregled

Predstavljamo Vam najnovejšo različico proizvajalca Bathmate. Tukaj je vrhunska črpalka za povečanje penisa HYDROMAX X30, ki bo z lahkoto pometla s konkurenco. HYDROMAX BATHMATE ima kar 50 novih funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Ta izjemna črpalka bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi z klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem.

Zaloga: 7 dni

cena: 159,00 €

AKCIJA 119,25 €

Opis izdelka

Predstavljamo Vam najnovejšo različico proizvajalca Bathmate. Tukaj je vrhunska črpalka za povečanje penisa HYDROMAX X30, ki bo z lahkoto pometla s konkurenco!


HYDROMAX BATHMATE ima kar 50 novih funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Ta izjemna črpalka bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi zklasično črpalko Bathmte, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem. 


Prilagodljiv in prenovljen sistem sedaj vključuje neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila po

polno podporo okoli penisa in mednožja, tako da bo sam proces črpanja maksimalno nežen in udoben. Ker je obroček tudi popolnoma odstranljiv bo čiščenje še bolj preprosto.

 

Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem. Kot bonus pa je zraven dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho. Novi izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas.

 

Izboljšana merska skala vam ponuja boljši pregled nad situacijo, s katero bo spremljanje rezultatov še bolj natančno. Za popolni oprijem in nadzor pa bo poskrbela zrnata plastična tekstura, ki se nahaja na vakumski cevi. Hrydromax X30 je zmogljiva, vzdržljiva in izjemno udobna črpalka za uporabo, ki omogoča boljše in hitrejše rezultate!

 

  Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko  po 15 min na dan.

 


Ali je Bathmate Hydromax X30 zate?

 • Primeren je za dolžino penisa do 185 mm.
 • Primeren je za širino penisa do 46 mm

 

Prednosti erekcijske črpalke HYDROMAX BATHMATE:

 •  Povečanje penisa po dolžini.
 •  Povečanje penisa po obsegu.
 •  Hitra pridobitev rezultatov.
 •  Povečanje samozavesti.
 •  Zdravi erektilne motnje in Peyronijeva bolezen (pomaga izravnati ukrivljen penis).
 •  Povečanje glavice penisa
 •  Boljša kontrola nad prezgodnjo ejakulacijo.
 •  Izboljša intenzivnost orgazmov.
 •  izboljša psihično zdravje.
 •  Naučinkovitejši izdelek na tržišču.

 

 

 

 

Delovanje erekcijske črpalke HYDROMAX BATHMATE?

 

V penisu se nahajajo tri gobasta tkiva - dve večji imenovani Corpora Cavernosa in manjša imenovana Corpora Spongisum, vse tri pa se ob se ob erekciji napolnijo s krvjo. Z erekcijsko črpalko Bathmate Hydromax x30 pa se Corpora Cavernosa lahko poveča in s tem pridobite tako na dolžini in debelini penisa. Bathmate Hydromax x30 uporablja silo podtlaka, da se penis razteguje in vodo, da je delovanje črpalke čim manj nelagodno.

 

Sanjate o večjem penisu? 

 •  85 od 100 uporabnikov je v nekaj tednih pridobilo več kot 2 centimetra na dolžini.
 •  95 od 100 uporabnikov je v enem mesecu pridobilo več kot centimeter v dolžino.
 •  Veliko uporabnikov, ki uporabljajo črpalko že več časa so si povečali penis za več centimetrov.
 •  85 od 100 uporabnikov ima močnejše orgazme.
 • Bathmate je edina črpalka, ki razširi in poveča penis po celotni dolžini. Občutno poveča dolžino in obseg penisa. Povečanje postane z stalno uporabo.

 

Kako lahko zdravi erektilne motnje?

 

Erektilne motnje prizadenejo 80% moških v različnih obdobjih v življenju, vendar za nekatere so več kot občasne težave. Bathmate lahko tem moškim pomaga tako, da z ustvarjenim podtlakom simulira učinek enak erekciji, s tem ko sili kri v gobasto tkivo imenovano Corpora Cavernosa. Za tiste, ki imajo problem s prehajanjem krvi v penis ( vaskularni problemi) je lahko Bathmate zelo učinkovit.
Nezdravo življenje, predvsem stres, prekomerna telesna teža in slaba prehrana, premalo gibanja, kajenje, prekomerno uživanje alkohola ter uživanje prepovedanih drog lahko vodi do erektilnih disfunkcij. Vse te faktorje lahko moški premagajo, toda kaj pa drugi problemi kot so bolezni srca in slaba cirkulacija krvi?

Starost ima pri tem tudi svojo vlogo vendar ne tako pomembno. Raziskave dokazujejo, da prizadenejo ED 1 moškega od 20 starih 40 let ali več, toda pri starosti 60 let ali več ED prizadenejo le 2 moška od 20ih.

Vedeti pa morate, da so ED lahko simptom nediagnosticiranega problema potence, zato se o tej problematiki najprej pogovorite s svojim zdravnikom.

 

 

Pogosta vprašanja: 


Kakšna je razlika v primerjavi z zračno erekcijsko črpalko?

Pri zračnih erekcijskih črpalkah se penis ne poveča sorazmerno, Hydromax x30 pa po principu z vodo sile enakomerno delujejo na penis. S pomočjo vodne črpalke hydromax bo delovanje na penis za 337% bolj intenzivno kot pri običajni zzračni erekcijski črpalki.

Ali ima kakšne stranske učinke?

Erekcijska črpalka Bathmate Hydromax x30 nima stranskih učinkov.

Kako pogosto lahko uporabljam erekcijsko črpalko Bathmate?

Na splošno priporočamo uporabo črpalke do 15 minut dnevno , saj nočete preobremeniti tkiva v penisu. Nad rezultati boste naravnost navdušeni. 

Kakšne rezultate lahko pričakujete?

Ob dnevni uporabi 15min v obdobju šest tednov se vam bo penis povečal do več centimetrov v dolžino in do 30% v obsegu ter 40% v volumen. Rezultati ostanejo in so vidni tako v normalnem stanju in ob erekciji. Ker črpalka ustvarja podtlak sili kri v penis in zato se na dolgi rok poveča pretok krvi v penisu kar pa je osnova za dobro erekcijo.

Poleg fizičnih prednosti uporabe črpalke so prisotne tudi psihične, saj se vam bo povečala tudi samozavest, ki se lahko odraža tudi v normalnem življenju ne sam v spolnem življenju.

 

 

Navodilo za uporabo erekcijske črpalke Hydromax x30 Bathmate:

 

1. Najprej napolnite kopalno kad z vodo.


2. Usedite se v kopalno kad in počakajte 5 minut, da se vaše genitalije privadijo na temperaturo in da se sprostijo. Nato potopite vodno črpalko in iz nje izpustite ves zrak. 

3. Namestite si Hydromax Bathmate na penis in ga obrnite navzdol proti medenici. Občutili boste rahel pritisk na vašem penisu. Odvečna voda bo odtekla skozi nepovratni ventil, ki se nahaja na vrhu črpalke. Z pritiskanjem črpalke navzdol boste povečali pritisk na penisu.

4. Sedaj samo sedite in se sprostite. Čez približno pet minut lahko ponovno prilagodite oziroma povečate pritisk na penis.

5. Vsakih pet minut poizkusite povečati pritisk, po zgoraj navedenem postopku. S tem, ko se bo vaš penis povečeval bo potiskal vodo ven iz črpalke.

6. Nastavite optimalen tlak v črpalki, vsakič ko se vam zdi to potrebno ali pa takrat ko voda ne izteka več skozi nepovratni ventil čeprav pritiskate črpalko navzdol.

7. Če je pritisk na penis prevelik, samo rahlo sprostite nepovratni ventil in pritisk se bo zmanjšal. Po 15 do 20 minutah sprostite pritisk tako, da pritisnete na nepovratni ventil na vrhu črpalke in nato snemite črpalko s penisa. Presenečeni boste nad rezultati!

 

Številka ena na svetu! 


Bathmate je številka ena ne le v evropskem merilu, vendar tudi svetovnem. Na miljone zadovoljnih uporabnikov po celotnem svetu, je priznalo, da je to izdelek, ki jim je spremenil življenje. Vizija proizvajalcev Bathmate črpalk je bila, da bi ustvarili črpalko, ki bi jo lahko brez izjeme uporabljal prav vsak moški. Tako je na trg prišla revolucionarna črpalka Bathmate, ki ne poveča le rast vašega penisa, vendar ima poleg še veliko drugih pozitivnih zdravstvenih učinkov.

 


Bathmate tabela mer in velikosti 


Bathmate tabela mer prikazuje različne velikosti Bathmate črpalk, ki jih najdete v naši ponudbi. Na podlagi tabele pa se lahko odločite katera velikost najbolj ustreza veličini vašega penisa. Izbira prave velikosti črpalke pa je še posebej pomembna pri doseganju najboljših rezultatov. 

Opozorilo: Pri izbiri upoštevajte tudi bodočo rast penisa, da vam ne bo črpalka kmalu pretesna.

Ponudbo vseh Bathmate črpalk najdete TUKAJ.

 

Dodatne informacije

SKU E23722
Proizvajalec Ultramax
Dodatne informacije

Primeren je za dolžino penisa do 185 mm.

Primeren je za širino penisa do 46 mm

 1. Deluje review by Tomaž on 24. 04. 2018

  Če boste črpalko redno uporabljali in boste potrpežljivi boste 100% dosegli rezultate. Uporabljam jo pet mesecev od 2 - 5 x tedensko in imam zavidljiv rezultat. Predvsem na obsegu je precejsnja razlika, poleg tega pa je erekcija na višjem nivoju, kar je bil tudi razlog, da sem se odločil za nakup črpalke.
  Če boste črpalko redno uporabljali si črpalko kupite in ne boste razočarani.

 2. Zelo zadovoljen review by Jan on 17. 05. 2017

  Star sem 23 let in sem imel zaradi majhnega penisa velik kompleks, zato sem se odločil, da nabavim X30. Garantiram vam, da zadeva sigurno deluje. Poleg x30 sem 4 mesece uporabljal kremo enlargo in naredil povečanje 2,8 cm v dolžino in 0,8 cm po obsegu. Morate pa vedeti, da boste črpalko morali za vzdrževanje velikosti kasneje redno uporabljati 1 – 2 krat na teden, kar je ok. Super artikel, priporočam.

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki