Product was successfully added to your shopping cart.
  • BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy
  • BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy
  • BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy
  • BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy
  • BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy

BATHMATE Hydromax X30 Wide Boy

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Tukaj je ekstra širok in ekstra mogočen, Bathmate Hydromax X30 Wide Boy! Glede na potrebe uporabnikov je na trg prispela še ena vrhunska različica najbolj priljubljene črpalke Hydromax X30. Dolžina črpalke ostaja enaka kakor pri predhodnici, obenem pa se spreminja širina, ki je pri črpalki Wide Boy večja, in sicer enaka kakor pri X40. S tem pa zajamemo večji krog uporabnikov, ki jim X30 ni ustrezala prav zaradi širine, a bi še vedno radi pridobili na dolžini. Črpalka Bathmate je poleg povečave penisa namenjena tudi povečanju spolne sposobnosti in boljši vzdržljivosti. Pridružite se več milijonom zadovoljnih uporabnikov po celem svetu, in izboljšajte svojo samozavest s povečanim ter izboljšanim penisom!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 221,99 €

AKCIJA 166,49 €

* potrebna polja

cena: 221,99 €

AKCIJA 166,49 €

Opis izdelka

Tukaj je ekstra širok in ekstra mogočen, Bathmate Hydromax X30 Wide Boy!

 

 

Glede na potrebe uporabnikov je na trg prispela še ena vrhunska različica najbolj priljubljene črpalke Hydromax X30. Dolžina črpalke ostaja enaka kakor pri predhodnici, obenem pa se spreminja širina, ki je pri črpalki Wide Boy večja, in sicer enaka kakor pri X40. S tem pa zajamemo večji krog uporabnikov, ki jim X30 ni ustrezala prav zaradi širine, a bi še vedno radi pridobili na dolžini. Črpalka Bathmate je poleg povečave penisa namenjena tudi povečanju spolne sposobnosti in boljši vzdržljivosti. Pridružite se več milijonom zadovoljnih uporabnikov po celem svetu, in izboljšajte svojo samozavest s povečanim ter izboljšanim penisom!

 

Kako vem, da je Wide Boy prava izbira zame?

 

Wide Boy je odlična izbira za vse moške, ki so že dosegli svojo maksimalno debelino pri predhodnici Hydromax X30 ali Herkulesu, in bi radi povečali še dolžino. Za ta krog moških pa je v veliki večini prevelika črpalka X40, ker je občutno daljša v dolžino. Seveda pa je to tudi idealna črpalka za vse moške z nadpovprečno debelino penisa (Ki se približuje 5 cm), a obenem dolžino krajšo od 18 centimetrov.

 

  • Črpalka je primerna za moške z dolžino penisa do 185 mm.
  • Črpalka je primerna za moške z širino penisa do 58 mm.

 

Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 min na dan.

 

Zakaj je Wide Boy tako zaželen?

 

Hydromax črpalke delujejo s hidravličnim pritiskom okoli penisa. Ker je površina penisa večja okoli debeline kot dolžine, bodo uporabniki najprej občutili povečanje v obsegu penisa. Povečanje obsega pa v nekaterih primerih pripelje do dotikanja stranic, kar onemogoča dostop tlaka okoli penisa, in učinkovanje na povečanje dolžine. V tem primeru pa na pomoč priskoči Wide Boy, ki ima občutno večjo širino črpalke, in vam omogoča prostor za rast in bolj učinkovito povečanje v dolžino.

 

Zakaj uporabljati Hydromax X30 Wide Boy?

 

- Hitreje vidni rezultati - 250% večja učinkovitost kot pri zračnih črpalkah

- Povečanje penisa v debelino ter dolžino

- Povečanje samozavesti

- Boljša vzdržljivost in nastop v postelji

- Izravnavanje krivega penisa

- Najučinkovitejši izdelek na trgu

- Izboljšanje erekcije

 

Kako deluje črpalka Hydromax X30 Wide Boy?

 

Za razliko od ostalih črpalk, Bathmate črpalke delujejo na principu črpanja vode in ustvarjanja tlaka, ki ga zračne ne pripomorejo. Posledično boste prejeli hitrejše in boljše rezultate. Hydromax X30 črpalke se lahko pohvalijo s kar 35% večjo močjo črpanja kakor legendarna Bathmate Herkules. Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem. Kot bonus pa je zraven dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho. Novi izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas.

Črpalka Hydromax X30 uporablja silo podtlaka, ki povzroča raztezanje penisa z vodo.

S pomočjo črpalke boste povečali enega od ključnih gobastih tkiv v penisu (Corpora Carvenosa) in tako prejeli odlične rezultate v povečanju penisa. Ker črpalke Bathmate delujejo z vodo, pa njihova uporaba ni nikakor nelagodna.

 

 

Navodilo za uporabo erekcijske črpalke Bathmate Hydromax X30 Wide Boy:

 

 

1. Najprej napolnite kopalno kad z vodo.

2. Usedite se v kopalno kad in počakajte 5 minut, da se vaše genitalije privadijo na temperaturo in da se sprostijo. Nato potopite vodno črpalko in iz nje izpustite ves zrak.

3. Namestite si Hydromax Bathmate na penis in ga obrnite navzdol proti medenici. Občutili boste rahel pritisk na vašem penisu. Odvečna voda bo odtekla skozi nepovratni ventil, ki se nahaja na vrhu črpalke. Z pritiskanjem črpalke navzdol boste povečali pritisk na penisu.

4. Sedaj samo sedite in se sprostite. Čez približno pet minut lahko ponovno prilagodite oziroma povečate pritisk na penis.

5. Vsakih pet minut poizkusite povečati pritisk, po zgoraj navedenem postopku. S tem, ko se bo vaš penis povečeval bo potiskal vodo ven iz črpalke.

6. Nastavite optimalen tlak v črpalki, vsakič ko se vam zdi to potrebno ali pa takrat ko voda ne izteka več skozi nepovratni ventil čeprav pritiskate črpalko navzdol.

7. Če je pritisk na penis prevelik, samo rahlo sprostite nepovratni ventil in pritisk se bo zmanjšal. Po 15 do 20 minutah sprostite pritisk tako, da pritisnete na nepovratni ventil na vrhu črpalke in nato snemite črpalko s penisa. Presenečeni boste nad rezultati!

 

 

.. Ste tudi vi nezadovoljni z velikostjo penisa? ..

 

Raziskave so pokazale, da je kar 45% moških nezadovoljnih z velikostjo penisa. Nezadovoljstvo pa lahko pripelje do slabše samopodobe in slabših odnosov. Na trgu se pojavlja veliko izdelkov za povečanje centimetrov.

Ali ste vedeli, da 85 od 100 uporabnikov v nekaj tednih pridobilo več kot 2 centimetra v dolžini?

95 od 100 pa je v roku enega mesca pridobilo več kot en centimeter?

Bathmate je edina črpalka, ki omogoča hitre in učinkovite rezultate in razširi penis tako v dolžino kakor tudi širino.

Povečajte centimetre tudi vi!


 

Pogosta vprašanja:


Kakšna je razlika v primerjavi z zračno erekcijsko črpalko?

Pri zračnih erekcijskih črpalkah se penis ne poveča sorazmerno, Hydromax x30 pa po principu z vodo sile enakomerno delujejo na penis. S pomočjo vodne črpalke hydromax bo delovanje na penis za 337% bolj intenzivno kot pri običajni zzračni erekcijski črpalki.

Ali ima kakšne stranske učinke?

Erekcijska črpalka Bathmate Hydromax x30 nima stranskih učinkov.

Kako pogosto lahko uporabljam erekcijsko črpalko Bathmate?

Na splošno priporočamo uporabo črpalke do 15 minut dnevno , saj nočete preobremeniti tkiva v penisu. Nad rezultati boste naravnost navdušeni.

Kakšne rezultate lahko pričakujete?

Ob dnevni uporabi 15min v obdobju šest tednov se vam bo penis povečal do več centimetrov v dolžino in do 30% v obsegu ter 40% v volumen. Rezultati ostanejo in so vidni tako v normalnem stanju in ob erekciji. Ker črpalka ustvarja podtlak sili kri v penis in zato se na dolgi rok poveča pretok krvi v penisu kar pa je osnova za dobro erekcijo.

Poleg fizičnih prednosti uporabe črpalke so prisotne tudi psihične, saj se vam bo povečala tudi samozavest, ki se lahko odraža tudi v normalnem življenju ne sam v spolnem življenju.

Bathmate tabela mer in velikosti 


Bathmate tabela mer prikazuje različne velikosti Bathmate črpalk, ki jih najdete v naši ponudbi. Na podlagi tabele pa se lahko odločite katera velikost najbolj ustreza veličini vašega penisa. Izbira prave velikosti črpalke pa je še posebej pomembna pri doseganju najboljših rezultatov. 

Opozorilo: Pri izbiri upoštevajte tudi bodočo rast penisa, da vam ne bo črpalka kmalu pretesna.

Ponudbo vseh Bathmate črpalk najdete TUKAJ.

 

Kako pravilno  izmeriti penis?

 

Dodatne informacije

SKU BATHMATE57, BATHMATE56
Proizvajalec Ultramax
Dodatne informacije

Primeren je za dolžino penisa do 185 mm.

Primeren je za širino penisa do 55 mm

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki