Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

 • BATHMATE HYDROMAX X30 Xtreme - Erekcijska črpalka za povečanje penisa BATHMATE HYDROMAX X30 Xtreme - Erekcijska črpalka za povečanje penisa
 • BATHMATE HYDROMAX X30 Xtreme - Erekcijska črpalka za povečanje penisa BATHMATE HYDROMAX X30 Xtreme - Erekcijska črpalka za povečanje penisa
 • BATHMATE HYDROMAX X30 Xtreme - Erekcijska črpalka za povečanje penisa BATHMATE HYDROMAX X30 Xtreme - Erekcijska črpalka za povečanje penisa

BATHMATE HYDROMAX X30 Xtreme - Erekcijska črpalka za povečanje penisa

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

HYDROMAX BATHMATE X30 - Xtreme je identična vodna črpalka običajne X30 verzije, vendar so priloženi dodatki, kateri naredijo ta izdelek še toliko bolj zanimiv. Bathmate x30 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Bathmate X30 Xtreme bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi z klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem. Prilagodljiv in prenovljen sistem sedaj vključuje neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila popolno podporo okoli penisa in mednožja, tako da bo sam proces črpanja maksimalno nežen in udoben.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 269,00 €

AKCIJA 223,27 €

* potrebna polja

cena: 269,00 €

AKCIJA 223,27 €

Opis izdelka

 

Hydromax Bathmate X30 - Xtreme je najkvalitetnejša erekcijska črpalka na tržišču, ki deluje s pomočjo vodnega tlaka.


 HYDROMAX BATHMATE X30 - Xtreme je identična vodna črpalka običajne X30 verzije, vendar so priloženi dodatki, kateri naredijo ta izdelek še toliko bolj zanimiv. Bathmate x30 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Bathmate X30 Xtreme bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi z klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem. Prilagodljiv in prenovljen sistem sedaj vključuje neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila popolno podporo okoli penisa in mednožja, tako da bo sam proces črpanja maksimalno nežen in udoben. 

Ker je obroček tudi popolnoma odstranjiv bo čiščenje še bolj preprosto. V kompletu  Bathmate X30 - Xtreme pa boste prav tako dobili sistem za  čiščenje, ki bo še dodatno olajšal vzdrževanje tega izdelka.  Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360  stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno  vizualno kontrolo nad dogajanjem. Kot bonus pa je zraven  dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo  učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho. Novi  izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo  roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za  vas. Izboljšana merska skala vam ponuja boljši pregled nad  situacijo, s katero bo spremljanje rezultatov še bolj natančno.  Za popolni oprijem in nadzor pa bo poskrbela zrnata plastična  tekstura, ki se nahaja na vakumski cevi. Hrydromax X30 -  Xtreme je zmogljiva, vzdržljiva in izjemno udobna črpalka za  uporabo, ki omogoča boljše in hitrejše rezultate! Na voljo je  samo v prozirni barvi. Za maksimalne učinke je priporočena  uporaba 3-6 krat tedensko po 15 min na dan.           

 

Mere črpalke Hydromax X30:

 • Primerna je za dolžino penisa do 180 mm.
 • Primerna je za širino penisa do 46 mm. 

 

Komplet Bathmate X30 - Xtreme vsebuje:


-Hydromax Xtreme vodno črpalko

-Ročno zračno pumpo in cevi

-Hydromax brisačo

-Veliko luksuzno torbico

-Sistem za čiščenje

-Trak za tuširanje

-Hydromax merilnik

-Hydromax lubrikant


Kako deluje erekcijska črpalka Bathmate X30?


V penisu se nahajajo tri gobasta tkiva - dve večji imenovani Corpora Cavernosa in manjša imenovana Corpora Spongisum, vse tri pa se ob se ob erekciji napolnijo s krvjo. Z erekcijsko črpalko Bathmate pa se Corpora Cavernosa lahko poveča in s tem pridobite tako na dolžini in debelini penisa. Bathmate uporablja silo podtlaka, da se penis razteguje in vodo, da je delovanje črpalke čim manj nelagodno. Ko postajamo starejši, vedno manj krvi pride v penis in moč erekcije upada. Velikokrat na to vpliva tudi življenjski slog.  Stres, uživanje alkohola ali tobačnih izdelkov pogosto vpliva na erektilne disfunkcije. Mnogi moški trpijo za psihološkimi težavami kot je na primer trema (če ste z novo pratnerko). Uporaba izdelka Bathmate X30 pa te težave odpravlja! Erekcijska črpalka Hydromax Bathmate X30 delujejo tako hitro, da se bodo vaše skrbi končale še predno se bodo pričele. Z redno uporaba Bathmate črpalke si je pomagalo že ogromno moških, da so prebrodili tako fiziološke kot psihološke težave z erekcijo.

 


Kakšne rezultate lahko pričakujete?


- 85 od 100 uporabnikov je v nekaj tednih pridobilo več kot 2 centimetra na dolžini.

- 95 od 100 uporabnikov je v enem mesecu pridobilo več kot centimeter v dolžino.

- Veliko uporabnikov, ki uporabljajo črpalko že več časa so si povečali penis za več centimetrov.

- 85 od 100 uporabnikov ima močnejše orgazme.

- Bathmate je edina črpalka, ki razširi in poveča penis po celotni dolžini. Občutno poveča dolžino in obseg penisa.

 


Prednosti Bathmate črpalke:


Zaradi načina, ker črpalka ustvarja podtlak s pomočjo vode, je Bathmate varnejši kot ostale naprave za raztezanje penisa. Črpalka ustvarja podtlak na celotnem področju penisa in zaradi enakomernega podtlaka, ki deluje na penis, le temu omogoča naravno rast. Ostale naprave za povečevanje penisa lahko spolni ud raztegnejo v nenaravno obliko. Prav tako je črpalka veliko preprostejša za uporabo od ostalih naprav in dnevno potrebujete le 15 do 20 minut. Ostale naprave pa predvidevajo nošenje tudi do 12 urno dnevno. - Zdravi erektilno disfunkcijo in Peyronijevo bolezen (ukrivljen penis).- Poveča penis in izboljša psihično zdravje.- Izboljša holesterol in pripomore pri splošnem kardiovaskularnem zdravju.- Je najvarnejši in najučinkovitejši izdelek na tržišču. 

 • Povečanje penisa v dolžino
 • Povečanje penisa v širino
 • Povečanje glavice penisa
 • Izboljšanje erekcije
 • Boljša kontrola nad prezgodnjo ejakulacijo
 • Povečanje intenzivnosti orgazma
 • Povečanje samozavesti
 • Zdravi erektilne motnje in Peyronijeva bolezen (pomaga izravnati ukrivljen penis).
 • Hitri in učinkoviti rezultati

 

Navodilo za uporabo erekcijske črpalke Hydromax X30 Bathmate:

 

1. Najprej napolnite kopalno kad z vodo.

2. Usedite se v kopalno kad in počakajte 5 minut, da se vaše genitalije privadijo na temperaturo in da se sprostijo. Nato potopite vodno črpalko in iz nje izpustite ves zrak. 

3. Namestite si Hydromax Bathmate na penis in ga obrnite navzdol proti medenici. Občutili boste rahel pritisk na vašem penisu. Odvečna voda bo odtekla skozi nepovratni ventil,    ki se nahaja na vrhu 
črpalke. Z pritiskanjem črpalke navzdol boste povečali pritisk na penisu.

4. Sedaj samo sedite in se sprostite. Čez približno pet minut lahko ponovno prilagodite oziroma povečate pritisk na penis.

5. Vsakih pet minut poizkusite povečati pritisk, po zgoraj navedenem postopku. S tem, ko se bo vaš penis povečeval bo potiskal vodo ven iz črpalke.

6. Nastavite optimalen tlak v črpalki, vsakič ko se vam zdi to potrebno ali pa takrat ko voda ne izteka več skozi nepovratni ventil čeprav pritiskate črpalko navzdol.

7. Če je pritisk na penis prevelik, samo rahlo sprostite nepovratni ventil in pritisk se bo zmanjšal. Po 15 do 20 minutah sprostite pritisk tako, da pritisnete na nepovratni ventil na vrhu črpalke in nato 
snemite črpalko s penisa. Presenečeni boste nad rezultati!

 


Pogosta vprašanja:


Kakšne rezultate lahko pričakujem?

 Če boste vodno črpalko Bathmate uporabljali 15 min dnevno, boste v 6 tednih pridobili več kot 2 centimetra v dolžino in do 30% v obsegu ter 40% v volumen. Rezultati ostanejo za vedno in so vidni tako v mehkem stanju kot ob erekciji. Ker črpalka ustvarja podtlak, sili kri v penis in zato se na dolgi rok poveča pretok krvi v penisu,kar pa je osnova za dobro erekcijo.

Kako pogosto lahko uporabljam erekcijsko črpalko Bathmate?

 Priporočljiva uporaba vodno črpalke Bathmate je do 15 minut dnevno, saj nočete preobremeniti tkiva v penisu. Nad rezultati boste naravnost navdušeni. 

Ali ima kakšne stranske učinke?

 Erekcijska črpalka Bathmate Hydromax x30 nima stranskih učinkov.

Kakšna je razlika v primerjavi z zračno erekcijsko črpalko?

 Pri zračnih erekcijskih črpalkah se penis ne poveča sorazmerno. Hydromax x30 pa, zaradi uporabe vodnega tlaka enakomerno delujeje na penis. S pomočjo vodne črpalke Hydromax bo delovanje na penis za 337% bolj intenzivno kot pri običajni zračni erekcijski črpalki.

Kakšna je razlika me Bathmate X30 in Bathemate X30 - Xtreme?

 Izdelka sta identična, vendar pri Bathmate X30 - Xtreme zraven dobite vse dodatke, ki so našteti pri 2. oporni točki. Potrebno je vedeti tudi, da je običajen X30 na voljo v prozorni in modri barvi. Bathmate X30 - Xtreme pa lahko dobite samo v prozorni barvi.


Bathmate tabela mer in velikosti 


Bathmate tabela mer prikazuje različne velikosti Bathmate črpalk, ki jih najdete v naši ponudbi. Na podlagi tabele pa se lahko odločite katera velikost najbolj ustreza veličini vašega penisa. Izbira prave velikosti črpalke pa je še posebej pomembna pri doseganju najboljših rezultatov. 

Opozorilo: Pri izbiri upoštevajte tudi bodočo rast penisa, da vam ne bo črpalka kmalu pretesna.

Ponudbo vseh Bathmate črpalk najdete TUKAJ.

 

Dodatne informacije

SKU BATHMATE21, BATHMATE72
Proizvajalec Ultramax
Dodatne informacije

Primerna je za dolžino penisa do 180 mm.

Primerna je za širino penisa do 46 mm.

 1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki