Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • BODY Evane BODY Evane
  • BODY Evane BODY Evane

BODY Evane

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ali ste vedele, da največje zapeljivke prisegajo prav na rdečo barvo? Sedaj jo lahko preizkusite tudi vi! Izberite erotični body Evane, s pomočjo katerega boste postala fatalna ženska, ki si želite biti. Body Evane je izdelan iz lesketajočega rdečega visoko kakovostnega satena, z vstavki črne italijanske čipke, ki dodajo še bolj eleganten izgled. Všite košarice bodo omogočile, da bo vaše oprsje še bolj polno, vstavki čipke na bokih pa, da bo vaša postava še bolj peščena. Pred njegove oči boste stopile samozavestno in zapeljivo, kar mu bo popolnoma zmešalo glavo. Zdaj je vaš čas, da se prepustite njegovim občudujočim pogledom, v trenutku, ko vas bo zagledal v privlačnem ognjeno rdečem odtenku.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 37,99 €

AKCIJA 26,59 €

Opis izdelka

Ali ste vedele, da največje zapeljivke prisegajo prav na rdečo barvo? Sedaj jo lahko preizkusite tudi vi!

 

Izberite erotični body Evane, s pomočjo katerega boste postala fatalna ženska, ki si želite biti. Body Evane je izdelan iz lesketajočega rdečega visoko kakovostnega satena, z vstavki črne italijanske čipke, ki dodajo še bolj eleganten izgled. Všite košarice bodo omogočile, da bo vaše oprsje še bolj polno, vstavki čipke na bokih pa, da bo vaša postava še bolj peščena. Pred njegove oči boste stopile samozavestno in zapeljivo, kar mu bo popolnoma zmešalo glavo. Zdaj je vaš čas, da se prepustite njegovim občudujočim pogledom, v trenutku, ko vas bo zagledal v privlačnem ognjeno rdečem odtenku.

Materiali bodya so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, ki je še posebej primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

Proizvajalec Passion
materiali Mešanica
Velikosti S/M
Dodatne informacije

Velikost: S/M

Materiali: 90% Poliamid, 7% Elastan, 3% Poliester

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki