Product was successfully added to your shopping cart.
  • BODY Itzel BODY Itzel
  • BODY Itzel BODY Itzel
  • BODY Itzel BODY Itzel

BODY Itzel

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

V erotiki ni omejitev, zato si drznite biti drugačne! Ljubitelji fetiš oblačil boste prišli na svoj račun z tem vročim bodyem Itzel, ki s postavitvijo trakov spominja na bondage seanso. Body Itzel navdušuje z zanimivim odprtim krojem, ki s pomočjo trakov objame vaše obline. Na zgornjem delu ga sestavljajo odprte košarice, ki jih lahko poljubno popestrite z prekrivali za bradavičke. Po sredinskem delu bodya poteka nežni vstavek čipke, ki v eno združi dva različna stila oblikovanja. Bodyu so priložene tudi tanga hlačke, ki dopolnjujejo celoten izgled. Oblecite body Itzel in izbranec bo pred sabo videl dve umetnine.. Erotični kos in vaše poželjivo telo!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 34,99 €

AKCIJA 27,99 €

* potrebna polja

cena: 34,99 €

AKCIJA 27,99 €

Opis izdelka

V erotiki ni omejitev, zato si drznite biti drugačne!

 

Ljubitelji fetiš oblačil boste prišli na svoj račun z tem vročim bodyem Itzel, ki s postavitvijo trakov spominja na bondage seanso. Body Itzel navdušuje z zanimivim odprtim krojem, ki s pomočjo trakov objame vaše obline. Na zgornjem delu ga sestavljajo odprte košarice, ki jih lahko poljubno popestrite z prekrivali za bradavičke. Po sredinskem delu bodya poteka nežni vstavek čipke, ki v eno združi dva različna stila oblikovanja. Bodyu so priložene tudi tanga hlačke, ki dopolnjujejo celoten izgled. Oblecite body Itzel in izbranec bo pred sabo videl dve umetnine.. Erotični kos in vaše poželjivo telo!

Body Itzel je izdelan iz prilagodljivega materiala, in je na voljo v dveh različnih številkah. Priložene ima tudi trakove za pripenjanje nogavic.

Dodatne informacije

SKU CF90284-S/M, CF90284-L/XL
Proizvajalec CoFashion
materiali Poliamid
Dodatne informacije Velikost: S/M in L/XL
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje