BODYSTOCKING BS031 Black

Ko boste preizkusile ta bodystocking, boste v vašem izbrancu sprožile pravo ekstazo in naval strasti. Poskrbite, da bodo doslej skriti kotički vašega telesa še kako opazni pred partnerjevimi pogledi. Uresničite še ne videne fantazije, ki jih bo v domačo spalnico prinesel vaš novi kos garderobe.
Redna cena 20,99 € Akcijska cena 14,69 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BS031 Black

Ko boste preizkusile ta bodystocking, boste v vašem izbrancu sprožile pravo ekstazo in naval strasti.

 

Poskrbite, da bodo doslej skriti kotički vašega telesa še kako opazni pred partnerjevimi pogledi. Uresničite še ne videne fantazije, ki jih bo v domačo spalnico prinesel vaš novi kos garderobe. Pokažite kdo je glavni doma, ko gre za vprašanje erotične privlačnosti. To je edinstven bodystocking s prelepimi cvetličnimi vzorci.

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Embalaža, v kateri prejmete izdelek, je oblikovana sofisticirano in je primerna za obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion
VelikostiEnotna S/L
Dodatno

Material: 80% poliamid, 20% elastan

Velikost: Enotna S/L

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialPoliamid
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODYSTOCKING BS031 Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki