Product was successfully added to your shopping cart.
  • BODYSTOCKING BS038 Red BODYSTOCKING BS038 Red

BODYSTOCKING BS038 Red

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spogledljivi bodystocking BS038 je tukaj, da bo vzburil prav vse vaše čute. Razkrita zadnjica ter celotni sprednji del bosta vaše ljubljenje popeljala na novo raven. Privoščite svojemu telesu nekaj več seksualne energije in vzbudite nove občutke doživetja po kateremu hrepenita oba s partnerjem. Zgornji del je sestavljen iz preprostega izreza s tankimi naramnicami, Spodnji del pa na prvi pogled izgleda kakor vzorčaste nogavice. Združuje pa ju le tanek trakec, ki bo buril domišljijo.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 20,99 €

AKCIJA 12,59 €

Opis izdelka

Spogledljivi bodystocking BS038 je tukaj, da bo vzburil prav vse vaše čute.

 

Razkrita zadnjica ter celotni sprednji del bosta vaše ljubljenje popeljala na novo raven. Privoščite svojemu telesu nekaj več seksualne energije in vzbudite nove občutke doživetja po kateremu hrepenita oba s partnerjem. Zgornji del je sestavljen iz preprostega izreza s tankimi naramnicami, Spodnji del pa na prvi pogled izgleda kakor vzorčaste nogavice. Združuje pa ju le tanek trakec, ki bo buril domišljijo.

Ali tvoja domišljija ne pozna meja? Bodystocking BS038 vam omogoča veliko možnosti uporabe. Za resnično poredne dame, ki bi rade navdušile svojega partnerja, ga lahko oblečete pod obleko ali krilo, saj se bo s svojo obliko ter spodnjim delom, ki izgleda kakor nogavice, skril za celotno opravo. Vašo skrivnost pa bo razkril le en srečni izbranec, ki ga boste spustile blizu. Privoščite si vzburljive občutke, ki vas bodo nagradili z nepozabnim doživetjem.

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Embalaža, v kateri prejmete izdelek je nadvse sofisticirano oblikovana in primerna za obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

SKU BS038 RED
Proizvajalec Passion
materiali Poliamid
Velikosti Enotna S/L
Dodatne informacije

Velikost: Enotna (S/L)

Material: 80% Poliamid, 20% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki