Product was successfully added to your shopping cart.
  • BODYSTOCKING BS049 Red BODYSTOCKING BS049 Red

BODYSTOCKING BS049 Red

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ovijte se v barvo strasti in ga osvojite! Bodystocking BS049 ima elegantno tkane linije v kombinaciji z ognjeno rdečo barvo. Tanka mreža povezuje celotno dolžino telesa in odkriva veliko gole kože. S spodnjim delom je namreč bodystocking povezan le z trakovi, medtem, ko so intimni predeli v celoti odprti. Zahvaljujoč pametnemu dizajnu pa bosta z izbrancem lahko v trenutku skočila med rjuhe. Bodystocking je izdelan iz kvalitetnega materiala z veliko vsebnostjo elastana, ki omogoča popolno prileganje. Material je v celoti hipoalergen, in vam bo nudil neverjetno udobje.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 20,99 €

AKCIJA 14,69 €

Opis izdelka

Ovijte se v barvo strasti in ga osvojite!

 

Bodystocking BS049 ima elegantno tkane linije v kombinaciji z ognjeno rdečo barvo. Tanka mreža povezuje celotno dolžino telesa in odkriva veliko gole kože. S spodnjim delom je namreč bodystocking povezan le z trakovi, medtem, ko so intimni predeli v celoti odprti. Zahvaljujoč pametnemu dizajnu pa bosta z izbrancem lahko v trenutku skočila med rjuhe. Bodystocking je izdelan iz kvalitetnega materiala z veliko vsebnostjo elastana, ki omogoča popolno prileganje. Material je v celoti hipoalergen, in vam bo nudil neverjetno udobje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

SKU BS049 RED
Proizvajalec Passion
materiali Poliamid
Velikosti Enotna S/L
Dodatne informacije Material: 80% Poliamid, 20% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki