Product was successfully added to your shopping cart.
  • BODYSTOCKING BS053 White BODYSTOCKING BS053 White

BODYSTOCKING BS053 White

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Nežna bela barva z divjimi vzorci.. To je bodystocking BS053 White. Predstavljamo vam mrežasto umetnino, ki bo odkrito prekrila vaše čutne obline. Bodystocking BS053 ima edinstven dizajn z geometričnimi vzorci, ki poudarijo vašo postavo. Intimni predeli so popolnoma odprti, in pripravljeni na takojšnjo ljubljenje. Bodystocking je izdelan iz prilagodljivega, hipoalergenega materiala. Poleg tega, da boste v njem izgledale fantastično, se boste prav tako tudi počutile. Postanite njegova fantazija v zapeljivem kostumu, ki ga krasi nežno bela barva. Ta kos je res nekaj posebnega, tako kot ste vi!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 20,99 €

AKCIJA 14,69 €

Opis izdelka

Nežna bela barva z divjimi vzorci.. To je bodystocking BS053 White.

 

Predstavljamo vam mrežasto umetnino, ki bo odkrito prekrila vaše čutne obline. Bodystocking BS053 ima edinstven dizajn z geometričnimi vzorci, ki poudarijo vašo postavo. Intimni predeli so popolnoma odprti, in pripravljeni na takojšnjo ljubljenje. Bodystocking je izdelan iz prilagodljivega, hipoalergenega materiala. Poleg tega, da boste v njem izgledale fantastično, se boste prav tako tudi počutile. Postanite njegova fantazija v zapeljivem kostumu, ki ga krasi nežno bela barva. Ta kos je res nekaj posebnega, tako kot ste vi!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

SKU BS053 WHITE
Proizvajalec Passion
materiali Poliamid
Velikosti Enotna S/L
Dodatne informacije Material: 80% Poliamid, 20% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki