Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • BODYSTOCKING Chrysanthe BODYSTOCKING Chrysanthe

BODYSTOCKING Chrysanthe

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ovijte se v zapeljivi erotični kostum, ki kar kliče po nežnih dotikih. Romantično izvezeni detajli rož se razprostirajo po celotni dolžini bodystockinga, in mu dajejo pridih elegance, ki ga lahko nosi čisto vsaka izbranka. Da bo vaše zapeljevanje vroče kakor še nikoli, vam bo z vsem svojim sijajem pomagal bodystocking, ki bo razkril telo skozi tanko mrežo, a v prostoru še vedno pustil nekaj skrivnostne energije.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 19,99 €

AKCIJA 13,99 €

Opis izdelka

Ovijte se v zapeljivi erotični kostum, ki kar kliče po nežnih dotikih.

 

Romantično izvezeni detajli rož se razprostirajo po celotni dolžini bodystockinga, in mu dajejo pridih elegance, ki ga lahko nosi čisto vsaka izbranka. Da bo vaše zapeljevanje vroče kakor še nikoli, vam bo z vsem svojim sijajem pomagal bodystocking, ki bo razkril telo skozi tanko mrežo, a v prostoru še vedno pustil nekaj skrivnostne energije.

Da se boste v vaših erotičnih kosih počutile tako dobro kakor boste tudi izgledale, bodo poskrbeli kvalitetni materiali znamke Livia Corsetti. Raztegljiv ter prilagodljiv material, vas bo namreč navdušil s svojo lahkotnostjo med samim nošenjem. Tako se boste brezskrbno prepustile v vročo igro dveh teles, ki lahko traja in traja. Zaradi njegove klasične oblike pa lahko kostum nosite tudi pod vašo najljubšo obleko, in tako postanete nagajiva zapeljivka, ki bo dodobra dvignila temperaturo.

Izdelek je zapakiran v nadvse lični embalaži in tako primeren za žgečkljivo obdarovanje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Livia Corsetti
materiali Poliamid
Velikosti Enotna S/L
Dodatne informacije Material: 90% Poliamid, 10% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki