Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • BODYSTOCKING Maricruz BODYSTOCKING Maricruz

BODYSTOCKING Maricruz

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Postanite prava divja mačka in dovolite, da po vas zaplešejo kapljice partnerjeve strasti! Kako? Povsem preprosto - odenite se v bodystocking Maricruz priznanega evropskega proizvajalca Livia Corsetti, ki je oblikovan z največjo mero drznosti, katera bo iz vašega izbranca izvabila prav vsako kapljo truda in strasti.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 22,99 €

AKCIJA 12,64 €

Opis izdelka

Postanite prava divja mačka in dovolite, da po vas zaplešejo kapljice partnerjeve strasti!

 

Kako? Povsem preprosto - odenite se v bodystocking Maricruz priznanega evropskega proizvajalca Livia Corsetti, ki je oblikovan z največjo mero drznosti, katera bo iz vašega izbranca izvabila prav vsako kapljo truda in strasti. Bodystocking je celotelesen, poteka od stopal do dekolteja in vsako postavo vizualno podaljša ter ji poudari vitke linije. Ta kos oblačila spretno in elegantno odkriva vse prelesne predele vašega telesa.

Celota je tako večidel prosojna in še dodatno upogumljena z majhnimi krožnimi izrezi, ki se razsprostirajo po celotnem bodystockingu. Posebej izzivalni sta njegovi odprti stranici, ki mameče vabita roke vašega partnerja, da se nežno posveti vašim hrepenenjem. V razkoraku je odprt, tako da vam ga ne bo potrebno sleči tudi med najbolj divjo akcijo. Zagotavljamo vam, da ga boste vedno znova z veseljem oblekle in v njem neskončno uživale, saj je izdelovalec uporabil najbol kvalitetne materiale.

Izdelek je zapakiran v nadvse lični embalaži in tako primeren za žgečkljivo obdarovanje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Livia Corsetti
materiali Poliamid
Velikosti Enotna S/L
Dodatne informacije Material: 90% poliamid, 10% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki