Product was successfully added to your shopping cart.
  • DILDO Hard On DILDO Hard On
  • DILDO Hard On DILDO Hard On

DILDO Hard On

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Občutite njegovo trdoto, tu je sanjski ljubimec dildo Hard On. Vedno pripravljen na akcijo, je dildo Hard On izdelan iz realističnega materiala, ki vam bo pričaral občutek pravega penisa. A to še ni vse, po njegovi dolžini se nahajajo izbočeni detajli ven, ki so poleg naravnega izgleda, namenjeni tudi dodatni stimulaciji. Dildo ima trdoto o kateri ste sanjale med rjuhami, ali tudi izven njih.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 34,99 €

AKCIJA 26,24 €

Opis izdelka

Občutite njegovo trdoto, tu je sanjski ljubimec dildo Hard On.

 

Vedno pripravljen na akcijo, je dildo Hard On izdelan iz realističnega materiala, ki vam bo pričaral občutek pravega penisa. A to še ni vse, po njegovi dolžini se nahajajo izbočeni detajli ven, ki so poleg naravnega izgleda, namenjeni tudi dodatni stimulaciji. Dildo ima trdoto o kateri ste sanjale med rjuhami, ali tudi izven njih. Na dnu ima namreč vakumsko šalčko s pomočjo katere si ga boste lahko privoščili na skoraj vsaki gladki površini. V postelji, pod tušem ali po stanovanju, to je trdni ljubimec, ki vam lahko izpolni vse skrite fantazije.

Izdelan je iz izjemno prijetnega materiala, ki pa je laboratorijsko testiran, da je telesu prijazen, in ne vsebuje ftalatov. Zaradi svoje oblike, pa je prav tako kompatibilen tudi z vsemi strap-on trakovi. Dildo je popolnoma brez vonja.

Za popolne užitke priporočam souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Dodatne informacije

SKU CHISA00084
Proizvajalec Chisa Novelties
materiali T-Skin
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije Velikost: 22 cm x 4,8 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki