Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • DILDO Poem DILDO Poem

DILDO Poem

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Pomislite na popoln penis, ki bi se lahko dotaknil tudi najbolj skritih kotičkov na vašem telesu. Sanje se lahko uresničijo, tu je dildo Poem, ki je pravi akrobat med penisi. Izjemno fleksibilen ter realističen material vam omogoča neomejeno raziskovanje med rjuhami. Če pa si ga boste zaželeli tudi izven vaše spalnice, pa bo za to poskrbelo zelo močno vakumsko dno s pomočjo katerega bo dildo obstal na skoraj vseh gladkih površinah.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 32,99 €

AKCIJA 16,49 €

Opis izdelka

Pomislite na popoln penis, ki bi se lahko dotaknil tudi najbolj skritih kotičkov na vašem telesu.

 

Sanje se lahko uresničijo, tu je dildo Poem, ki je pravi akrobat med penisi. Izjemno fleksibilen ter realističen material vam omogoča neomejeno raziskovanje med rjuhami. Če pa si ga boste zaželeli tudi izven vaše spalnice, pa bo za to poskrbelo zelo močno vakumsko dno s pomočjo katerega bo dildo obstal na skoraj vseh gladkih površinah. Dildo ima realističen izgled in otip, prav tako pa se lahko pohvali tudi z veličastnimi 21 centimetri, ob katerih ne boste ostale ravnodušne. Popolnoma telesu prijazen material penisa, pa nima nobenih motečih dejavnikov, saj je popolnoma brez vonja.

Dildo Poem je izdelan iz netoksičnega, medicinskega PVC materiala, ki ne vsebuje ftalatov, in je 100% telesu prijazen material.

Za popolne užitke priporočam souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Dodatne informacije

Proizvajalec Chisa Novelties
materiali TPR
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije Velikost: 21 cm x 4 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki