Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • DUREX MEŠANICA 50 KONDOMOV DUREX MEŠANICA 50 KONDOMOV

DUREX MEŠANICA 50 KONDOMOV

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Prihaja odlična ponudba za ljubitelje Durex kondomov! V tem kompletu jih boste namreč prejeli kar 50 kosov, in to po garantirano najnižji ceni na trgu. Izbrali smo 5 najbolj priljubljenih Durex kondomov, s katerimi bodo zaščiteni odnosi še posebej prijetni. V njem boste našli vse od klasičnih, do takšnih z dodatki, ki vam bodo družbo delali ob posebnih priložnosti. Varno in zabavno z vašimi najljubšimi Durex kondomi.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 29,99 €

AKCIJA 23,99 €

Opis izdelka

Prihaja odlična ponudba za ljubitelje Durex kondomov!

 

 

V tem kompletu jih boste namreč prejeli kar 50 kosov, in to po garantirano najnižji ceni na trgu. Izbrali smo 5 najbolj priljubljenih Durex kondomov, s katerimi bodo zaščiteni odnosi še posebej prijetni. V njem boste našli vse od klasičnih, do takšnih z dodatki, ki vam bodo družbo delali ob posebnih priložnosti. Varno in zabavno z vašimi najljubšimi Durex kondomi.

 

V kompletu boste prejeli:


- 10 kosov Durex Glyder: To so kondomi, ki vam bodo nudili varnost, ter realistične občutke. Odlikuje jih dvojna navlaženost s katero bodo odnosi še posebej prijetni, njihov nanos pa zelo enostaven. Kljub tankemu ogrodju, pa bodo popolnoma zanesljivi in varni za uporabo. Primerni so za vsako priložnost. 

- 10 kosov Durex Select Flavours: Izbor najboljših okusov bo odlična popestritev vajinih intimnih uric. Serija kondomov Selec Flavours namreč ponuja vse od okusa banane, jagode, jabolka in drugih sadežev. Kondomi imajo različne barve, ter so lubricirani.

- 10 kosov Durex Basic: Klasični kondomi ne smejo manjkati v vaši spalnici. Ne le, da so primerni za vse priložnosti, nudijo zaščito, maksimalno udobje, ter realne občutke, ki so še posebej pomembni v tako intimnih trenutkih. Imajo posebno lubriciranje za še večje užitke. Durex Basic kondomi so prav tako dermatološko testirani.

- 10 kosov Durex Elite: Durex Elite so posebno lubricirani kondomi s katerimi bodo vaši odnosi potekali še bolj gladko. Kondomi imajo zelo prijeten vonj in dotik, ter prinašajo bližino med dvema partnerjema, brez dodatnih motenj. Odlikuje jih Easy-On funkcija, ki omogoča enostavno nameščanje kondoma. Užitki v trenutku!

- 10 kosov Durex Pleasuremax: Ko si zaželita dodatne stimulacije na pomoč priskočijo te kondomi. Durex Pleasuremax imajo posebno oblikovane rebraste dodatke, ki prinašajo stimulativne občutke obema partnerjema. Rebrasti dodatki in pikice so postavljene na dnu kondoma, da med odnosi dražijo klitoris. Zagotovo pa se vama v njihovi družbi obeta čarobna noč v dvoje. Zaščita še ni bila nikoli tako zabavna!

Dodatne informacije

Proizvajalec Durex
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki