Product was successfully added to your shopping cart.
  • EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Euro EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Euro
  • EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Euro EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Euro

EREKCIJSKA ČRPALKA Pump Worx Euro

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Erekcijska črpalka Pump Worx Euro je bila razvita z namenom doseganja maksimalnih rezultatov v najkrajšem možnem času z minimalno količino truda! Pri Pipedreamu se točno zavedajo, kako pereč problem lahko moškemu predstavljata nezadovoljiva erekcija in velikost njegovega korenjaka ter dolgotrajnosti in mukotrpnosti običajno dosegljivih rešitev. Zato so na trg poslali izdelek, ki bo dokončno odpravil vse te tegobe na karseda enostaven način, erekcijsko črpalko Pump Worx Euro.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 25,99 €

AKCIJA 18,19 €

Opis izdelka

Erekcijska črpalka Pump Worx Euro je bila razvita z namenom doseganja maksimalnih rezultatov v najkrajšem možnem času z minimalno količino truda!

 

Pri Pipedreamu se točno zavedajo, kako pereč problem lahko moškemu predstavljata nezadovoljiva erekcija in velikost njegovega korenjaka ter dolgotrajnosti in mukotrpnosti običajno dosegljivih rešitev. Zato so na trg poslali izdelek, ki bo dokončno odpravil vse te tegobe na karseda enostaven način, erekcijsko črpalko Pump Worx Euro. Črpalka je namenjena povečanju zmožnosti prekrvavitve prekatov moškega spolnega uda, kar rezultira v kvalitetnejših erekcijah in obsežnejši velikosti. Vse poteka povsem brez napora - moški vstavi svoj ud v tesno objemajoč cilinder in prične s črpanjem zraka s pomočjo medicinsko oblikovane pumpice.

Rezultati so vidni v zgolj nekaj trenutkih, pot pa je ob pravilni in pametni uporabi povsem neboleča. Poleg že omenjenih prednosti, pa uporaba Pump Worxa vpliva tudi na izraženost stimulativnih seksualnih občutkov, ki so posledica povečane občutljivosti spolnega uda. Poleg črpalke v paketu dobite še promocijski lubrikant, čistilo za igračke ter erekcijski obroček. Za lažjo uporabo priporočamo souporabo lubrikanta.

Če pa so ambicije še večje, priporočamo souporabo kreme Enlargo, ki s svojimi naravnimi sestavinami omogoča povečanje vašega penisa in utrjevanje erekcije.

Dodatne informacije

SKU PIPE325923, PD3259-23
Proizvajalec Pump Worx
Barva Prozorna
materiali ABS
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije Velikost: 22 cm x 6 cm x 6 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki