Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • KOMPLET Neva KOMPLET Neva
  • KOMPLET Neva KOMPLET Neva

KOMPLET Neva

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Poredne punce nosijo bolj poredne kombinacije. Komplet Neva je tukaj za vse ljubiteljice drznih erotičnih kosov. Komplet je sestavljen iz unikatno izdelanega zgornjega dela, ki ga pri straneh krasijo tanki trakovi, ter se popolnoma oprime vašega zapeljivega telesa. Spodnji del pa sestavljajo ujemajoče se hlačke, ki jih pri straneh prav tako krasijo zgolj trakovi. Vse te edinstvene detajle pa dopolnjuje 'wet look' material, ki spominja na usnje. Pri straneh pa za piko na poskrbijo še kovinski detajli.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 27,99 €

AKCIJA 19,59 €

* potrebna polja

cena: 27,99 €

AKCIJA 19,59 €

Opis izdelka

Poredne punce nosijo bolj poredne kombinacije.

 

Komplet Neva je tukaj za vse ljubiteljice drznih erotičnih kosov. Komplet je sestavljen iz unikatno izdelanega zgornjega dela, ki ga pri straneh krasijo tanki trakovi, ter se popolnoma oprime vašega zapeljivega telesa. Spodnji del pa sestavljajo ujemajoče se hlačke, ki jih pri straneh prav tako krasijo zgolj trakovi. Vse te edinstvene detajle pa dopolnjuje 'wet look' material, ki spominja na usnje. Pri straneh pa za piko na poskrbijo še kovinski detajli.

Komplet Neva je izdelan iz mehkega ter kvalitetnega materiala, ki ima udobje, ki ga želite, ter izgled po katerem bo hrepenel.

Dodatne informacije

Proizvajalec Livia Corsetti
materiali Poliamid
Dodatne informacije Velikost: M, L
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki