Product was successfully added to your shopping cart.
  • KOMPLET OBROČKOV KOMPLET OBROČKOV
  • KOMPLET OBROČKOV KOMPLET OBROČKOV

KOMPLET OBROČKOV Beaded Cock Ring

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Izberite komplet obročkov s katerimi boste imeli trdnejši penis, ter maratonske odnose. Komplet obročkov Beaded Cock Ring vsebuje 3 prozorne obročke, ki jih krasijo različno nanizane kroglice. Obročke lahko uporabljate posamično, za bolj intenzivne učinke pa kar skupaj. Namestite ga na dno penisa ali moda, ter uživajte v boljšem nastopu v spalnici. Obročki so izdelani iz fleksibilnega materiala, ki omogoča popolno prileganje. Njihov namen je izboljšanje erekcije ter boljša vzdržljivost. Te nevtralni pripomočki so najboljši moški pomočnik, ki ga enostavno morate imeti!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 8,99 €

AKCIJA 6,29 €

Opis izdelka

Izberite komplet obročkov s katerimi boste imeli trdnejši penis, ter maratonske odnose.

 

Komplet obročkov Beaded Cock Ring vsebuje 3 prozorne obročke, ki jih krasijo različno nanizane kroglice. Obročke lahko uporabljate posamično, za bolj intenzivne učinke pa kar skupaj. Namestite ga na dno penisa ali moda, ter uživajte v boljšem nastopu v spalnici. Obročki so izdelani iz fleksibilnega materiala, ki omogoča popolno prileganje. Njihov namen je izboljšanje erekcije ter boljša vzdržljivost.

 

Erekcijske oboček lahko namestite na poljubni predel, glede na učinek, ki ga želite prejeti. Če ga boste vstavili na konec penisa, bo ta služil ohranjanju trdnosti erekcije, če ga boste nastavili na moda pa zaviranju prezgodnjega izliva. V kombinaciji pa se bosta še posebej izkazala!

Dodatne informacije

SKU LVTOY00166
Proizvajalec Lovetoy
materiali TPE
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki