Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • KORZET Kaiya KORZET Kaiya

KORZET Kaiya

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Oblecite skrivnostno nočno nebo, posujte vaše telo z neusahljivo vročico zvezd in postanite najsvetlješa izmed njih vseh! Korzet Kaiya izpod rok oblikovalcev Livie Corsetti je vaš most med sanjavostjo in resničnostjo gornje prispodobe.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 39,99 €

AKCIJA 23,99 €

* potrebna polja

cena: 39,99 €

AKCIJA 23,99 €

Opis izdelka

Oblecite skrivnostno nočno nebo, posujte vaše telo z neusahljivo vročico zvezd in postanite najsvetlješa izmed njih vseh!

 

Korzet Kaiya izpod rok oblikovalcev Livie Corsetti je vaš most med sanjavostjo in resničnostjo gornje prispodobe. Njegove čutne ozke linije bodo tesno objele vaše in jih naredile za odtenek vitkejše v pasu, medtem ko bo oprsje postalo prav nič sramežljivo poudarjeno. Njegovo površje je satenasto svetleče in mameče vabi oči vašega izbranca, ki se bodo zagotovo izgubile v bisernem lesku zvezdic, katere krasijo korzet. Na vas bo, da ga popolnoma zapeljanega zvabite na pot strastnih užitkov in mu pokažete, kako zelo si želite njegovih nežnih dotikov...

Korzetu so priložene ujemajoče hlačke. Izdelek je zapakiran v nadvse lični embalaži in tako primeren za žgečkljivo obdarovanje.

Oblačilo vam je na voljo v dveh velikostih.

Dodatne informacije

Proizvajalec Livia Corsetti
materiali Poliester
Dodatne informacije Velikost: S, M, L, XL

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki