Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • KORZET Roxy Black KORZET Roxy Black
  • KORZET Roxy Black KORZET Roxy Black

KORZET Roxy Black

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Popestrite posteljne aktivnosti z seksi korzetom Roxy. Korzet Roxy ima unikaten dizajn, ki prikrito odkrije del vašega oprsja. Igriva podoba združuje fleksibilno lamo v sijaju usnja in plen. Vijoličen korzet bo popestril celoten izgled, izbranec pa bo komaj čakal, da se prikrade do vašega zapeljivega telesa. Korzet Roxy ima priložene trakove za pripenjanje nogavic in tanga hlačke.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 27,99 €

AKCIJA 22,39 €

* potrebna polja

cena: 27,99 €

AKCIJA 22,39 €

Opis izdelka

Popestrite posteljne aktivnosti z seksi korzetom Roxy.

 

Korzet Roxy ima unikaten dizajn, ki prikrito odkrije del vašega oprsja. Igriva podoba združuje fleksibilno lamo v sijaju usnja in plen. Vijoličen korzet bo popestril celoten izgled, izbranec pa bo komaj čakal, da se prikrade do vašega zapeljivega telesa. Korzet Roxy ima priložene trakove za pripenjanje nogavic in tanga hlačke.

Korzet Roxy je zapakiran v lični embalaži, ki je primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Nogavice niso priložene.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

SKU KOR ROXY B S/M, KOR ROXY B L/XL
Proizvajalec Passion
materiali Poliamid
Dodatne informacije

Velikost: S/M, L/XL

Material: 95% Poliamid, 5% Elastan

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki