Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • KORZET Solagne KORZET Solagne
  • KORZET Solagne KORZET Solagne

KORZET Solagne

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Naj se vaš partner pošteno potrudi za zaklad, za vas in vaše prelepo telo, ki ga objema ta prečudovita skrinjica, korzet Solagne! Vsestranski evropski proizvajalec erotičnega tekstila Livia Corsetti je sposoben prav vsak kos iz svoje ponudbe okititi z neverjetno mero seksapila. Svojim ženskim strankam vedno znova podarijo zvrhano košarico isker, s katerimi lahko tako v sebi kot v izbrancu prebudijo strast v izginjanju ali pa ohranijo že tako vroč ogenj pri življenju.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 39,99 €

AKCIJA 27,99 €

* potrebna polja

cena: 39,99 €

AKCIJA 27,99 €

Opis izdelka

Naj se vaš partner pošteno potrudi za zaklad, za vas in vaše prelepo telo, ki ga objema ta prečudovita skrinjica, korzet Solagne!

 

Vsestranski evropski proizvajalec erotičnega tekstila Livia Corsetti je sposoben prav vsak kos iz svoje ponudbe okititi z neverjetno mero seksapila. Svojim ženskim strankam vedno znova podarijo zvrhano košarico isker, s katerimi lahko tako v sebi kot v izbrancu prebudijo strast v izginjanju ali pa ohranijo že tako vroč ogenj pri življenju.

Korzeti so oblačila, ki iz prav vsake postave izvabijo le najbolj ženstvene poteze in njihove nosilke navdajo z izjemno zapeljivim sojom erotičnega stopnjevanja napetosti. Solagne vas zatorej nežno stisne v pasu, ga naredi vitkejšega in poudari vaše oprsje. Vse to doseže brez, da bi robato prestopil mejo okusnega, saj je njegov dizajn pol čutnih, ženstvenih potez, ki se zrcalijo v čipkastih poudarkih, nabranih šalčkah dekolteja in igrivih pentljicah. Odet je v črno barvo, ki skupaj z njeno svetlečo površino ustvarja vtis usodnega privlaka. Za nošenje je korzet karseda udoben, zavoljo kvalitetne izdelave ter izbire materialov. Njegovo hrbtno zapenjanje poteka s pomočjo vrvic.

Korzetu so priložene ujemajoče hlačke.

Izdelek je zapakiran v nadvse lični embalaži in tako primeren za žgečkljivo obdarovanje.

Oblačilo vam je na voljo v treh velikostih.

Dodatne informacije

Proizvajalec Livia Corsetti
materiali Poliester
Dodatne informacije Velikost: S, M, L

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki