Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASAŽER Antony 48C MASAŽER Antony 48C
  • MASAŽER Antony 48C MASAŽER Antony 48C

MASAŽER Antony 48C

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Pripravite se na vročo poslastico, ki se lahko ogreje vse do 48°C! Masažer Antony je elegantno oblikovan pripomoček, ki vam omogoča prav posebno doživetje. Poleg 7 različnih vibracijskih programov, namreč ponuja tudi segrevanje, ki glavico ogreje do visoke ter orgazmične temperature. Če se sprašujete zakaj temperatura, zagotovo še nikoli niste občutili neverjetne stimulacije klitorisa z ogretim pripomočkom, ki bo prebudila vse čute. Masažer Antony ima prestižen dizajn v kombinaciji roza ter srebrnih dodatkov, ki jih po dolžini krasijo rebrasti plameni, ki nakazujejo na vročo akcijo v družbi vašega najljubšega pripomočka. Masažer je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki je kos tako vroči temperaturi, kakor tudi mnogim skupnim trenutkom, ki jih bosta preživela med rjuhami. Kljub temu, da ima masažer močne vibracije, pa je izredno tih in diskreten.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 79,99 €

AKCIJA 55,99 €

Opis izdelka

Pripravite se na vročo poslastico, ki se lahko ogreje vse do 48°C!

 

Masažer Antony je elegantno oblikovan pripomoček, ki vam omogoča prav posebno doživetje. Poleg 7 različnih vibracijskih programov, namreč ponuja tudi segrevanje, ki glavico ogreje do visoke ter orgazmične temperature. Če se sprašujete zakaj temperatura, zagotovo še nikoli niste občutili neverjetne stimulacije klitorisa z ogretim pripomočkom, ki bo prebudila vse čute. Masažer Antony ima prestižen dizajn v kombinaciji roza ter srebrnih dodatkov, ki jih po dolžini krasijo rebrasti plameni, ki nakazujejo na vročo akcijo v družbi vašega najljubšega pripomočka. Masažer je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki je kos tako vroči temperaturi, kakor tudi mnogim skupnim trenutkom, ki jih bosta preživela med rjuhami. Kljub temu, da ima masažer močne vibracije, pa je izredno tih in diskreten.

Masažer Antony je najbolj vroč masažer na trgu.. In to dobesedno! Z enim klikom lahko sprožite segrevanje glavice, ki se lahko ogreje vse do neverjetnih 48°C. A brez skrbi, ne boste se opekli! Vročica ob vašem klitorisu bo sprožila posebne občutke, ki jih niste še nikoli občutile. Masažer Antony pa se prilagodi vsem vašim željam. Tudi, ko si zaželite le klasične masaže. Izbirate lahko med 7 programi vibracij z dodatno funkcijo shranjevanja spomina. S pomočjo te funkcije pa vas lahko masažer v trenutku popelje do vaše najljubše kombinacije o kateri ste sanjarile. Vsekakor pa je to pripomoček ob katerem bodo vrhunci vedno zagotovljeni! Privoščite si nežno, močno ali vroče!

Polnjenje izdelka poteka preko USB priključka. 

Dodatne informacije

SKU DEBRA01057
Proizvajalec Pretty Love
materiali Silikon
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije

Velikost: 26 cm x 4,8 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki