Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • MASAŽER Nathaniel MASAŽER Nathaniel
  • MASAŽER Nathaniel MASAŽER Nathaniel
  • MASAŽER Nathaniel MASAŽER Nathaniel

MASAŽER Nathaniel

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Masažer Nathaniel je vsestranski pripomoček, ki je namenjen tako stimulaciji klitorisa kakor tudi bradavičk. Eleganten dizajn v kombinaciji vijolične barve, ter srebrnega držala bo navdušil vsako uporabnico v trenutku, ko ga bo zagledala. Masažer ponuja 7 programov vibracij v kombinaciji z 5 hitrostmi, in se tako prilagodi prav vsakim željam uporabnice. Izdelan je iz visoko kvalitetnega silikona, ki ima prijetno žametno teksturo, in bo dodatno dražil vaše čute. Ta edinstveni pripomoček spada med večje masažerje, saj meri kar 26 centimetrov. A prav zaradi njegove velikosti bo doseganje najbolj skritih kotičkov še posebej enostavno. Kljub temu, da ima močne vibracije, pa je zelo tih pripomoček in vedno omogoča diskretno uporabo. Masažer Nathaniel ne potrebuje baterijskih vložkov, saj polnjenje poteka preko USB priključka. Privoščite si poljubno stimulacijo v družbi privlačnega masažerja Nathaniel!

Zaloga: 1-2 dni

cena: 64,99 €

AKCIJA 45,49 €

Opis izdelka

Masažer Nathaniel je vsestranski pripomoček, ki je namenjen tako stimulaciji klitorisa kakor tudi bradavičk.

 

Eleganten dizajn v kombinaciji vijolične barve, ter srebrnega držala bo navdušil vsako uporabnico v trenutku, ko ga bo zagledala. Masažer ponuja 7 programov vibracij v kombinaciji z 5 hitrostmi, in se tako prilagodi prav vsakim željam uporabnice. Izdelan je iz visoko kvalitetnega silikona, ki ima prijetno žametno teksturo, in bo dodatno dražil vaše čute. Ta edinstveni pripomoček spada med večje masažerje, saj meri kar 26 centimetrov. A prav zaradi njegove velikosti bo doseganje najbolj skritih kotičkov še posebej enostavno. Kljub temu, da ima močne vibracije, pa je zelo tih pripomoček in vedno omogoča diskretno uporabo. Masažer Nathaniel ne potrebuje baterijskih vložkov, saj polnjenje poteka preko USB priključka. Privoščite si poljubno stimulacijo v družbi privlačnega masažerja Nathaniel!

Brez dvoma so masažerji najbolj priljubljeni pripomočki pri ženskah. Posebno oblikovana glavica namreč omogoča neverjetno stimulacijo klitorisa. A masažer Nathaniel ne bo pozabil tudi na druge erogene cone. Z njim si namreč lahko privoščite tudi masažo bradavičk ali drugih delov telesa. Vsekakor pa bo v vsakem kotičku poskrbel za najboljše razvajanje. Masažer Nathaniel je zelo enostaven za uporabo, in je primeren tako za začetnice kakor tudi uporabnice, ki so že preizkusile tovrstne pripomočke. Ob njem ne boste ostale ravnodušne!

Dodatne informacije

SKU DEBRA01055
Proizvajalec Pretty Love
materiali Silikon
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije

Velikost: 26 cm x 4,8 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki