Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASTRUBATOR Fire In The Hole MASTRUBATOR Fire In The Hole
  • MASTRUBATOR Fire In The Hole MASTRUBATOR Fire In The Hole
  • MASTRUBATOR Fire In The Hole MASTRUBATOR Fire In The Hole

MASTURBATOR Fire In The Hole

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Si predstavljate, da so vam ves čas na voljo vse luknjice? Vaše sanje se lahko uresničijo! Predstavljamo vam izjemno realistični masturbator, ki ponuja tako vaginalno kakor tudi analno odprtino. Na vhodu vas bodo navdušile realistične ustnice, v notranjosti pa posebna rebrasta tekstura za dodatno stimulacijo. Masturbator Fire In The Hole ima prav tako priložene tudi nastavljive vibracije. Izdelek je na voljo v naravni velikosti, in si ga boste lahko privoščili brez omejitev. Izpolnite si svoje fantazije z pripomočkom, ki ga moški naravnost obožujejo.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 59,99 €

AKCIJA 38,99 €

Opis izdelka

Si predstavljate, da so vam ves čas na voljo vse luknjice? Vaše sanje se lahko uresničijo!

 

Predstavljamo vam izjemno realistični masturbator, ki ponuja tako vaginalno kakor tudi analno odprtino. Na vhodu vas bodo navdušile realistične ustnice, v notranjosti pa posebna rebrasta tekstura za dodatno stimulacijo. Masturbator Fire In The Hole ima prav tako priložene tudi nastavljive vibracije. Izdelek je na voljo v naravni velikosti, in si ga boste lahko privoščili brez omejitev. Izpolnite si svoje fantazije z pripomočkom, ki ga moški naravnost obožujejo.

Masturbator Fire In The Hole je izdelan iz mehkega T-Skin materiala, ki je popolnoma telesu prijazen in zelo vzdržljiv material. Svoj prvoten izgled bo ohranjal tudi po večkratnih uporabah. Tako boste lahko vedno znova uživali tako v vaginalnem kakor tudi analnem seksu.

Za popolne užitke priporočam souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Dodatne informacije

SKU CN-362605285, CHISA00028
Proizvajalec Chisa Novelties
materiali T-Skin
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije Velikost: Naravna velikost
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki