Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASTURBATOR Vibrating Pet Pussy & Ass 3# MASTURBATOR Vibrating Pet Pussy & Ass 3#
  • MASTURBATOR Vibrating Pet Pussy & Ass 3# MASTURBATOR Vibrating Pet Pussy & Ass 3#
  • MASTURBATOR Vibrating Pet Pussy & Ass 3# MASTURBATOR Vibrating Pet Pussy & Ass 3#

MASTURBATOR Vibrating Pet Pussy & Ass 3#

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Izpolnite si svoje najbolj mokre fantazije.. Ta poželjiva vagina je pripravljena na vroče trenutke kadarkoli si jo zaželite. Tukaj je vrhunski masturbator z mehkimi in vabljivimi ustnicami. Vagina je izdelana iz Virtual Touch Cyberskin materiala, ki je na las podoben otipu prave kože in je izredno mehek ter enostaven za uporabo. Praktična velikost omogoča lahkotno rokovanje z vagino, medtem, ko boste osvajali te sočne ustnice. V paketu je priložen tudi močan vibracijski jajček s pomočjo katerega boste lahko dodatno uživali tudi v več hitrostih vibracij. Potopite se v sanjsko ljubimko, ki je vedno na voljo za vaše najbolj poredne želje.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 44,99 €

AKCIJA 31,49 €

Opis izdelka

Izpolnite si svoje najbolj mokre fantazije..

 

Ta poželjiva vagina je pripravljena na vroče trenutke kadarkoli si jo zaželite. Tukaj je vrhunski masturbator z mehkimi in vabljivimi ustnicami. Vagina je izdelana iz Virtual Touch Cyberskin materiala, ki je na las podoben otipu prave kože in je izredno mehek ter enostaven za uporabo. Praktična velikost omogoča lahkotno rokovanje z vagino, medtem, ko boste osvajali te sočne ustnice. V paketu je priložen tudi močan vibracijski jajček s pomočjo katerega boste lahko dodatno uživali tudi v več hitrostih vibracij. Potopite se v sanjsko ljubimko, ki je vedno na voljo za vaše najbolj poredne želje.

Virtual Touch Cyberskin material je zelo mehek in trepežen. Gladka tekstura simulira pravi dotik kože. Model vagine prihaja direktno od porno zvezdnic in ima prijetne realistične detajle. Skoraj boljša kot prava!

Izdelek ne vsebuje ftalatov in lateksa. 

Dodatne informacije

SKU LVTOY00066
Proizvajalec Lovetoy
materiali Cyberskin
Dodatne informacije

Velikost: 17 cm x 6,1 cm

Baterijski vložek: 4 x AA (Niso priloženi)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki