Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • POWERACT 15/1 – Seks tabletka POWERACT 15/1 – Seks tabletka

POWERACT 15/1 – Seks tabletka

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Vrhunska naravna modra tabletka Poweract je tokrat na voljo v večjem pakiranju, in sicer s kar 15 kosi. Formula v izdelku Poweract je izdelana iz 100 % naravnih sestavin, ki pripomorejo h večji spolni moči, trdnejši erekciji, boljši vzdržljivosti ter nastopu v postelji. Nekatere od rastlin že tisočletja veljajo za pozitivne na področju spolnosti. Ta čudežna tabletka bo poskrbela, da se boste lahko vedno izkazali pred svojo ljubimko. Poweract – Trdne erekcije in moč, ki jo želite!

Zaloga: 1-2 dni

cena: 60,00 €

AKCIJA 30,00 €

Opis izdelka

POWERACT - Trdna erekcija, povečana spolna moč in vzdržljivost. Naravna modra tabletka, ki je namenjena vsem moškim.. Neglede na starost!


 

Formula v izdelku Poweract je izdelana iz 100 % naravnih sestavin, ki pripomorejo h večji spolni moči, trdnejši erekciji, boljši vzdržljivosti ter nastopu v postelji. Nekatere od rastlin že tisočletja veljajo za pozitivne na področju spolnosti. Ta čudežna tabletka bo poskrbela, da se boste lahko vedno izkazali pred svojo ljubimko. Poweract – Trdne erekcije in moč, ki jo želite!

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Poweract ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Zato si lahko več o delovanju izdelka Poweract preberete s strani naših zadovoljnih kupcev.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 12 99 vsak delovnik med 11 - 17 uro ali na 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

Zakaj izbrati Poweract tabletko?


Odličen učinek

Izdelek prinaša pozitivne učinke na vašo spolno moč in željo po spolnosti. Z njim boste vedno pripravljeni na noro akcijo. Še posebej pa tudi v ključnih trenutkih, ko se boste morali izkazati pred svojo partnerico. Poweract je pripravljen takoj, ko ste vi!

Možnost nadaljevanja po orgazmu

Ste vedno sanjali, da bi lahko že kmalu po orgazmu ponovno nadaljevali z odnosi? Tabletka Poweract občutno zmanjša čas med orgazmi, in tako omogoča, da bosta lahko aktivna še dolgo v noč.

Izboljšanje samozavesti

Ker boste z njeno pomočjo pridobili veliko več moči, in občutno izboljšali svoj nastop med rjuhami, boste lahko končno vstopili samozavestno in brez strahu. Poweract vam omogoča, da boste med odnosi vedno lahko sproščeni, saj boste vedeli, da imate ob sebi najboljšega pomočnika.

Je na boljo brez recepta

Izognite se nelagodju! Poweract je na voljo brez recepta, in jo lahko dobite takoj. Naročite jo lahko povsem diskretno, brez dodatnih razlag.

 

Sestavine v izdelku Poweract

 

Poweract ima edinstveno formulo, ki ima popolnoma naravne sestavine, ki v kombinaciji tvorijo edinstven izdelek za moške. Med drugimi vsebuje Arginin, ki poveča cirkulacijo krvi, Panax Ginesg za izboljšanje erekcije, ter ostale, ki pripomorejo h boljši trdnosti erekcije ter povečani spolni moč.

 

 

L'Ariginine – Arginin

Arginin povečuje cirkulacijo krvi v penisu in posledično izboljšuje erekcijo.

Caffeine - Kofein

Panax Ginseng

Je velikokrat uporabljen v izdelkih za moške, saj izboljšuje spolno moč ter vzdržljivost, in skrajša čas med orgazmi.

Cordyceps Sinensis

Izboljšuje fizično pripravljenost in doda energijo.

Lycium Barbarum - Goji jagode

Zinc – Cink

Sestavina, ki izboljša spolno moč.

 

Komu je namenjen Poweract?


 

Neglede na to ali imate težave, ali iščete zgolj izdelek za popestritev, Poweract vam nudi vse! Namenjen je VSEM moškim – Pa naj bo to pri 18 letih, ali nad 45! Poweract nima omejitev.. Izbere ga lahko prav vsak moški. Na voljo je takoj, brez recepta!

 

18 – 30

V mlajših letih se v spolnosti pojavljajo težave, ki večinoma niso povezane z zdravjem, vendar zgolj z neizkušenostjo na področju spolnosti. Prav tako pa se veliko moških med 18 in 30 letom, srečuje z prehitrim izlivom, ki pa obenem povzroča dodatno nelagodje. Poweract vam nudi prvo pomoč pri tovrstnih težavah, in vam omogoča, da v svojih mladostnih dneh, brezskrbno uživate v spolnosti.

30 - 45

Med 30 in 45 letom je krivec za nastanek težav pri spolnosti v večini primerov stresen tempo življenja, in pomankanje časa, da bi se lahko povsem umirjeno ter sproščeno predajali strastem v dvoje. Brez skrbi, z izdelkom Poweract boste lahko ponovno uživali v spolnosti, prav tako pa vam bo dal dovolj moči in energije za več kot en orgazem!

45 +

V starejšem obdobju se veliko moških že pričenja boriti z različnimi erektilnimi disfunkcijami, ki so posledica starosti. Ker je tabletka Poweract izdelana iz naravnih sestavin, jo lahko zaužijete brez skrbi, in tako maksimalno uživate v spolnosti tudi po 45 letu starosti.

 

UPORABA IZDELKA

 

Uporaba izdelka Poweract je zelo enostavna. Zaužijte 1-2 kapsuli z zadostno količino tekočine, 45-60 minut pred spolno aktivnostjo.

 

Paket vsebuje 2 x 500 mg kapsuli.

 

Izdelek porabiti najkasneje do 06/2018.

 

 

Opozorila:


Če jemljete kakršnakoli zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Izdelek ni primeren za mladoletne osebe.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

V primeru kakršnih koli neželenih stranskih učinkov nemudoma prenehajte z uživanjem.

 

Priporoča se zdrav način življenja.

Dodatne informacije

Proizvajalec Skins
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki