Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

 • RAZPRŠILO Delay Personal RAZPRŠILO Delay Personal

RAZPRŠILO Delay Personal

Hiter pregled

Želite podaljšati spolne odnose? S tem izdelkom je to mogoče. Razpršilo Delay Personal je namenjeno povečanju vzdržljivosti pri moških. Deluje kakor lokalni anestetik in zmanjša preveliko občutljivost moškega organa med erekcijo. Rezultat so veliko daljši spolni odnosi, ob katerih bo zagotovo več kot navdušena tudi vaša srečna izbranka. Razpršilo Delay Personal je popolnoma varno za uporabo, in je hipoalergeni izdelek. Uporabljate ga lahko tudi z kondomi.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 24,99 €

AKCIJA 14,99 €

Opis izdelka

Želite podaljšati spolne odnose? S tem izdelkom je to mogoče.

 

Razpršilo Delay Personal je namenjeno povečanju vzdržljivosti pri moških. Deluje kakor lokalni anestetik in zmanjša preveliko občutljivost moškega organa med erekcijo. Rezultat so veliko daljši spolni odnosi, ob katerih bo zagotovo več kot navdušena tudi vaša srečna izbranka. Razpršilo Delay Personal je popolnoma varno za uporabo, in je hipoalergeni izdelek. Uporabljate ga lahko tudi z kondomi.

Naj nikoli ne pride do nerodne situacije kjer končate prehitro. Da se to ne zgodi pa poskrbi ta odlični izdelek za zakasnitev orgazmov. Le razpršite ga po penisu, in dolgotrajna vzdržljivost bo tu!

Izdelek je klinično in dermatološko testiran.

Razpršilo je hipoalergeno in ne pušča madežev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Joydrops
Dodatne informacije

Količina: 50 ml

Poreklo: Turčija

 1. Pohvala! review by Aljoša P. on 10. 01. 2018

  Izdelek je me je zelo pozitivno presenetil. V preteklosti sem že kupil različne podobne izdelke, vendar sem bil bolj ali manj razočaran. Delay Personal resnično deluje in to zelo hitro po uporabi, drži pa dalj časa in mi omogoča dolg spolni odnos.
  Zelo priporočam:)

 2. Pohvala review by Ljubljana on 18. 10. 2017

  Pred tem izdelkom sem kupil že različne druge podobne izdelke. Zelo sem pozitivno presenecen, ker lepo zavira ejakulacijo.
  Priporočam, da po nanosu ne začnete prehitro, počakajte dobrih 10 minut, da začne delovati.
  Lp.

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki