Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • STIMUALTOR G Vibe 2 (Blue Lagoon) STIMUALTOR G Vibe 2 (Blue Lagoon)

STIMULATOR G Vibe 2 (Blue Lagoon)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

G Vibe 2 je unikatni erotični pripomoček, ki bo nudil zadovoljstvo tako ženskam kakor tudi moškim. Na prvi pogled nenavaden pripomoček, za seboj skriva mnogo različnih načinov uporabe, ki bodo dodobra začinili dogajanje v spalnici. Odlikujejo ga trije močni vibracijski motorji z 6 programi vibracij, ter fleksibilna 'ušeska' s katerimi boste lahko raziskovali tudi v paru. Njegova svilnata tekstura bo spolzela skozi vaše prste, saj je G Vibe 2 izdelan iz vrhunskega silikona, ki je telesu ter okolju prijazen, ter popolnoma hipoalergen material. Občutite G Vibe 2, impresivno pametno erotično igračko, ki je tokrat na voljo v izboljšani verziji. Pri G Vibe je edina omejitev le vaša domišljija, za vse drugo poskrbi on!

Zaloga: 1-2 dni

109,99 €

Opis izdelka

G Vibe 2 je unikatni erotični pripomoček, ki bo nudil zadovoljstvo tako ženskam kakor tudi moškim.

 

Na prvi pogled nenavaden pripomoček, za seboj skriva mnogo različnih načinov uporabe, ki bodo dodobra začinili dogajanje v spalnici. Odlikujejo ga trije močni vibracijski motorji z 6 programi vibracij, ter fleksibilna 'ušeska' s katerimi boste lahko raziskovali tudi v paru. Njegova svilnata tekstura bo spolzela skozi vaše prste, saj je G Vibe 2 izdelan iz vrhunskega silikona, ki je telesu ter okolju prijazen, ter popolnoma hipoalergen material. Občutite G Vibe 2, impresivno pametno erotično igračko, ki je tokrat na voljo v izboljšani verziji. Pri G Vibe je edina omejitev le vaša domišljija, za vse drugo poskrbi on!

 

 

G Vibe 2 ni le lepa ter anatomsko oblikovana erotična igračka. On je tudi medicinski pripomoček. Poskrbel bo tako za stimulacijo G točke, klitorisa ter drugih ženskih erogenih con, kakor tudi za masažo prostate ter dvojni stimulator med vajinimi odnosi. On preprosto zmore vse.. Načinov uporabe pa bo neomejeno!

 

  • Vrhunski inženirski dizajn: Njegova oblika se prilagodi tako moški kakor ženski anatomiji
  • Stimulacija štirih občutljivih točk na ženskem telesu: G točka, nasprotna stena vagine, notranjost vagine ter klitoris 
  • Nadgrajena postavitev motorjev, ki omogoča stimulacijo prostate
  • Ergonomsko oblikovan dizajn - Stilsko dovršen izgled v toplih tonih
  • Izdelan iz premium medicinskega silikona, ki je hipoalergen ter okolju prijazen 
  • 100 % vodoodporen 
  • Magnetni USB polnilec: Eno polnjenje omogoča 4 ure neprekinjene zabave, tudi če pripomoček uporabljate s polno hitrostjo 
  • Funkcija zaklepanja, ki omogoča, da boste z njim lahko brezskrbno potovali

 

G Vibe 2 lahko uporabljate na 101 način.. Predstavljamo pa vam nekaj nagajivih idej..


 

Dodatne informacije

Proizvajalec FunToys
materiali Medicinski silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: 18 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki