Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • STIMUALTOR G Vibe 2 (Royal Noir) STIMUALTOR G Vibe 2 (Royal Noir)

STIMULATOR G Vibe 2 (Royal Noir)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Tukaj je nadgrajeni stimulator G Vibe 2, ki se lahko pohvali z edinstvenim dizajnom, ki je namenjen tako ženskam kakor tudi moškim. Ta elegantni pripomoček je na voljo v brezčasni črni barvi, in je izdelan iz vrhunskega hipoalergenega silikona, ki ima prijeten svilnat otip. Njegova posebnost je, da omogoča neomejeno načinov uporabe, ki jih dopolnjujejo 3 močni motorji, z 6 vibracijskimi programi. A to še ni vse, ta inženirsko oblikovana igračka se lahko upogiba v različne smeri, in tako dotakne tudi najbolj skritih kotičkov na ženskem ter moškem telesih. G Vibe 2 je v celoti vodoodporen, in boste z njim lahko uživala tudi izven spalnice. Prepustite se anatomsko oblikovanem G Vibe 2, ki je tokrat na voljo v izboljšani različici. Privoščite si ga posamično ali v paru.. G Vibe 2 vas ne bo nikoli razočaral!

Zaloga: 1-2 dni

109,99 €

Opis izdelka

Tukaj je nadgrajeni stimulator G Vibe 2, ki se lahko pohvali z edinstvenim dizajnom, ki je namenjen tako ženskam kakor tudi moškim.

 

Ta elegantni pripomoček je na voljo v brezčasni črni barvi, in je izdelan iz vrhunskega hipoalergenega silikona, ki ima prijeten svilnat otip. Njegova posebnost je, da omogoča neomejeno načinov uporabe, ki jih dopolnjujejo 3 močni motorji, z 6 vibracijskimi programi. A to še ni vse, ta inženirsko oblikovana igračka se lahko upogiba v različne smeri, in tako dotakne tudi najbolj skritih kotičkov na ženskem ter moškem telesih. G Vibe 2 je v celoti vodoodporen, in boste z njim lahko uživala tudi izven spalnice. Prepustite se anatomsko oblikovanem G Vibe 2, ki je tokrat na voljo v izboljšani različici. Privoščite si ga posamično ali v paru.. G Vibe 2 vas ne bo nikoli razočaral!

 

 

G Vibe 2 je več kot stilsko dovršena igračka, on je medicinski pripomoček. Privoščite si ga lahko v različnih položajih, in tako raziskujete svoje telo. Namenjen je tako ženskam kakor moškim, seveda pa bo njegova uporaba še posebej zabavna tudi v paru.

 

  • Vrhunski inženirski dizajn: Njegova oblika se prilagodi tako moški kakor ženski anatomiji 
  • Stimulacija štirih občutljivih točk na ženskem telesu: G točka, nasprotna stena vagine, notranjost vagine ter klitoris 
  • Nadgrajena postavitev motorjev, ki omogoča stimulacijo prostate 
  • Ergonomsko oblikovan dizajn - Stilsko dovršen izgled v brezčasnem črnem odtenku
  • Izdelan iz premium medicinskega silikona, ki je hipoalergen ter okolju prijazen 
  • 100 % vodoodporen 
  • Magnetni USB polnilec: Eno polnjenje omogoča 4 ure neprekinjene zabave, tudi če pripomoček uporabljate s polno hitrostjo 
  • Funkcija zaklepanja, ki omogoča, da boste z njim lahko brezskrbno potovali G

 

Vibe 2 lahko uporabljate na 101 način.. Predstavljamo pa vam nekaj nagajivih idej..


Dodatne informacije

Proizvajalec FunToys
materiali Medicinski silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: 18 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki