Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

 • VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Gplug Small (Neon Rose) VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Gplug Small (Neon Rose)
 • VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Gplug Small (Neon Rose) VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Gplug Small (Neon Rose)

VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Gplug Small (Neon Rose)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Predstavljamo vam vrhunski analni čep Gplug Small, ki je izdelan iz revolucionarnega Bioskin materiala. Proizvajalec je dosegel novo višino pri razvoju materialov erotičnih igračk, in izumil Bioskin material, ki neverjetno spominja na dotik prave kože. Ta material pa sedaj krasi vrhunski mini analni čepek Gplug Small. Gplug je še posebej primeren tudi za začetnike, saj omogoča brezskrbno analno raziskovanje, in ima manjšo celoto. Pohvali se lahko z ergonomsko obliko, ki je enostavna za vstavljanje, ter še posebej prijetna ob uporabi. Poljubno boste lahko izbirali med 6 različnimi intenzivnostmi vibracij, vse od nežnih do močnih tresljajev. Po napolnitvi boste lahko v njem uživali kar 4 ure. Podstavek pripomočka je raven in omogoča dolgotrajno uporabo. Tako si ga lahko privoščite tudi med vsakdanjimi opravili. Čaka vas zabavno in prijetno doživetje z edinstvenim GPlug vibracijskim analnim čepkom.

Zaloga: 1-2 dni

54,99 €

Opis izdelka

Predstavljamo vam vrhunski analni čep Gplug Small, ki je izdelan iz revolucionarnega Bioskin materiala.

 

Proizvajalec je dosegel novo višino pri razvoju materialov erotičnih igračk, in izumil Bioskin material, ki neverjetno spominja na dotik prave kože. Ta material pa sedaj krasi vrhunski mini analni čepek Gplug Small. Gplug je še posebej primeren tudi za začetnike, saj omogoča brezskrbno analno raziskovanje, in ima manjšo celoto. Pohvali se lahko z ergonomsko obliko, ki je enostavna za vstavljanje, ter še posebej prijetna ob uporabi. Poljubno boste lahko izbirali med 6 različnimi intenzivnostmi vibracij, vse od nežnih do močnih tresljajev. Po napolnitvi boste lahko v njem uživali kar 4 ure. Podstavek pripomočka je raven in omogoča dolgotrajno uporabo. Tako si ga lahko privoščite tudi med vsakdanjimi opravili. Čaka vas zabavno in prijetno doživetje z edinstvenim GPlug vibracijskim analnim čepkom.

 

 

 • Ergonomska oblika 
 • Moderna živa roza barva 
 • Revolucionarni Bioskin material, ki podira rekorde pri realističnem dotiku
 • Prenovljen močan motor 
 • Šest načinov vibracij z spremenljivo intenzivnostjo - od svetlobnih tresljajev do močnih vibracij 
 • 100 % vodoodporen 
 • Magnetno USB polnjenje, ki omogoča 4 ure neprekinjene uporabe neglede na intenzivnost vibracij 
 • Možnost zaklepanja: Družbo vam bo delal tudi na potovanjih

 

Bioskin material

Revolucionarno odkritje podjetja Ft je doseglo novo višino pri razvoju materialov erotičnih pripomočkov. Ob dotiku skoraj ni mogoče verjeti kako realističen je njegov material. Bisokin je revolucija, mehka in svilnata tekstura pa omogoča občutek prave kože. Material je popolnoma brez vonja.

 

Dodatne informacije

Proizvajalec FunToys
materiali Bioskin
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatne informacije

Velikost: 3,9 cm

Napajanje: USB

 1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki