Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRACIJSKI JAJČEK Debby VIBRACIJSKI JAJČEK Debby
  • VIBRACIJSKI JAJČEK Debby VIBRACIJSKI JAJČEK Debby
  • VIBRACIJSKI JAJČEK Debby VIBRACIJSKI JAJČEK Debby

VIBRACIJSKI JAJČEK Debby

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Tako majhen a tako zmogljiv! Vibracijski jajček Debby ima praktično velikost, ki pa ne bo razočarala vaših čutov. Ta majhen pripomoček namreč proizvaja močne vibracije s katerimi si boste lahko privoščili orgazmično stimulacijo klitorisa. Izbirali boste lahko med kar 12 različnimi funkcijami vibracij, ki jih je moč upravljati preko priloženega daljinskega upravljalnika. A ravno tukaj se začne prava zabava, upravljalnik namreč lahko prepustite kar svojemu partnerju. Občutki ob nepričakovanih tresljajih pa bodo še posebej edinstveni. Vibracijski jajček Debby je odlična izbira za vse, ki obožujejo praktično velikost v kombinaciji z zmogljivim sistemom. Vibracijski jajček Debby vam vsekakor lahko ponudi najboljše orgazme kjerkoli in kadarkoli si ga boste zaželeli.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 34,99 €

AKCIJA 24,49 €

Opis izdelka

Tako majhen a tako zmogljiv!

 

Vibracijski jajček Debby ima praktično velikost, ki ne bo razočarala vaših čutov. Ta majhen pripomoček namreč proizvaja močne vibracije s katerimi si boste lahko privoščili orgazmično stimulacijo klitorisa. Izbirali boste lahko med kar 12 različnimi funkcijami vibracij, ki jih je moč upravljati preko priloženega daljinskega upravljalnika. A ravno tukaj se začne prava zabava, upravljalnik namreč lahko prepustite kar svojemu partnerju. Občutki ob nepričakovanih tresljajih pa bodo še posebej edinstveni. Vibracijski jajček Debby je odlična izbira za vse, ki obožujejo praktično velikost v kombinaciji z zmogljivim sistemom. Vibracijski jajček Debby vam vsekakor lahko ponudi najboljše orgazme kjerkoli in kadarkoli si ga boste zaželeli.

Vibracijski jajček Debby je pripomoček, ki ga boste lahko vedno nosile s seboj. Njegova praktična velikost in eleganten dizajn v vijolični barvi se bosta popolnoma skrila v vaši torbici. Jajček Debby ima posebno zaobljeno konico, ki omogoča intenzivno stimulacijo klitorisa, lahko pa si ga privoščite tudi za notranjo uporabo. Zahvaljujoč kvalitetnemu silikonu ima jajček gladko in prijetno teksturo, ki je primerna za vsestransko uporabo. Nikoli si niste mislile, da lahko tako majhen pripomoček premore tako velike užitke. Vibracijski jajček Debby zmore vse!

Dodatne informacije

SKU DEBRA01036
Proizvajalec Pretty Love
materiali Silikon
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatne informacije

Velikost: 9,1 cm x 2,8 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki