Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRATOR Daniel VIBRATOR Daniel

VIBRATOR Daniel

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

To je vibrator, ki vas bo vedno znova navdušil! Vibrator Daniel ima na prvi pogled dokaj klasično obliko, a za njo skrivnostno prikriva svoj izjemno zmogljivi motor s kar 30 različnimi funkcijami vibracij. Da vas bo resnično dobro zadovoljil, pa bo poskrbela tudi rahlo zaobljena konica, ki ponuja stimulacijo G točke. Če se hitro naveličate erotičnega pripomočka in radi raziskujete, je Daniel prava izbira za vas. S svojo široko paleto vibracijskih programov, boste namreč lahko ob vsaki uporabi odkrili nekaj novega. Eleganten dizajn in žameten dotik pa boste dodala piko na i že tako vrhunskemu izdelku.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 32,99 €

AKCIJA 13,19 €

Opis izdelka

To je vibrator, ki vas bo vedno znova navdušil!

 

Vibrator Daniel ima na prvi pogled dokaj klasično obliko, a za njo skrivnostno prikriva svoj izjemno zmogljivi motor s kar 30 različnimi funkcijami vibracij. Da vas bo resnično dobro zadovoljil, pa bo poskrbela tudi rahlo zaobljena konica, ki ponuja stimulacijo G točke. Če se hitro naveličate erotičnega pripomočka in radi raziskujete, je Daniel prava izbira za vas. S svojo široko paleto vibracijskih programov, boste namreč lahko ob vsaki uporabi odkrili nekaj novega. Eleganten dizajn in žameten dotik pa boste dodala piko na i že tako vrhunskemu izdelku.

Z vibratorjem Daniel boste zagotovo vedno dobili tisto kar si boste zaželeli. Izbirali boste lahko namreč med kar 30 različnimi funkcijami vibracij, ki pa se jim lahko še dodatno nastavlja intenzivnost. To je igračka, ki se bo popolnoma prilagodila vašim željam in potrebam, ter vas popeljala, do zares zadovoljivega vrhunca. Vibrator je zelo enostaven za uporabo, in ima lahko dosegljive gumbke na ohišju s katerimi boste lahko prestavljali programe med njegovim uporabljanjem.

Izdelan je iz telesu prijaznega 100% silikona, ki je posebno prijeten na dotik in ne draži kože. Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Dodatne informacije

SKU DEBRA00735
Proizvajalec Pretty Love
Barva pink
materiali Silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: 19,5 cm x 3,2 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki