Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • VIBRATOR RABBIT Brighty VIBRATOR RABBIT Brighty

VIBRATOR RABBIT Brighty

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte vrhunski rabbit vibrator, ki je pripravljen zadovoljiti vse vaše skrite kotičke. Rabbit Brighty namreč poleg privlačnega izgleda odlikuje kar 30 funkcijski vibrator. Ta pa bo poskrbel, da bodo vaši erotični trenutki vsakič znova popotovanje v raziskovanje občutkov, ki jih še niste doživeli. Izdelan je iz visoko kakovostnega silikona, ki je gladek na dotik, po končani uporabi pa se boste težko ločili od njega. Da bodo vajini trenutki v dvoje diskretni in sproščeni, pa ima Brighty posebni tihi sistem ob kateremu se bodo tudi najbolj intenzivne vibracije slišale kakor šepet.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 49,99 €

AKCIJA 25,00 €

Opis izdelka

Spoznajte vrhunski rabbit vibrator, ki je pripravljen zadovoljiti vse vaše skrite kotičke.

 

Rabbit Brighty namreč poleg privlačnega izgleda odlikuje kar 30 funkcijski vibrator. Ta pa bo poskrbel, da bodo vaši erotični trenutki vsakič znova popotovanje v raziskovanje občutkov, ki jih še niste doživeli. Izdelan je iz visoko kakovostnega silikona, ki je gladek na dotik, po končani uporabi pa se boste težko ločili od njega. Da bodo vajini trenutki v dvoje diskretni in sproščeni, pa ima Brighty posebni tihi sistem ob kateremu se bodo tudi najbolj intenzivne vibracije slišale kakor šepet. Posebnost rabbit vibratorjev je ta, da lahko naenkrat zadovoljijo več vaših točk na telesu. Rezultat pa so ektaze občutkov, ki jih ponudi le nagajivi zajček.

Odličen primer zmogljivega zajčka, pa je prav Rabbit Brighty, ki ima vgrajena dva različna vibratorja. Eden bo stimuliral vašo notranjost, drugi pa bo obenem masiral vaš klitoris. Da boste ob vsaki uporabi znova navdušeni, pa bodo poskrbele kar 30 fukncijske vibracije, ki si jih nastavite poljubno. Prestavljanje med programi se izvaja z preprostim pritiskom na gumb, ki ga najdete na ohišju. Njegova rahlo upognjena konica pa se bo dotaknila tudi vaše G točke. Kljub posebno intenzivnim vibracijam, pa bo presenetil njegov tihi sistem, ob kateremu bodo lahko vaši trenutki še posebno diskretni. Izdelan je iz kakovostnega 100% silikona, ki ne draži vaše kože. Ravno nasprotno, občutek ob dotiku vibratorja je svilnat in prijeten.

Za še večje užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Dodatne informacije

SKU DEBRA00682
Proizvajalec Pretty Love
materiali Silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: Dolžina 20 cm (Uporabna 11 cm) x širina 2,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki