ANALNE KROGLICE Pretty Love Anal Beads

Privoščite si analna zabavo v družbi unikatnih analnih kroglic. Kroglice Anal Beads so oblikovane z rahlo upognjeno celoto, s katero omogočajo lažjo ter bolj prijetno vstavitev. Da bo uporaba še bolj lahkotna, pa bo poskrbel poseben ročaj na dnu kroglic. Izdelane so iz gladkega silikona, ki ima prijeten žameten otip in bo pričaral prav poseben občutek ob dotiku z vašim telesom. Privoščite si prijetno sprostitev in raziskujte nove analne občutke v družbi prijetnih analnih kroglic.
Redna cena 11,99 € Akcijska cena 10,19 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00718
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 10,19 €

Privoščite si analna zabavo v družbi unikatnih analnih kroglic.

 

Kroglice Anal Beeds so oblikovane z rahlo upognjeno celoto, s katero omogočajo lažjo ter bolj prijetno vstavitev. Da bo uporaba še bolj lahkotna, pa bo poskrbel poseben ročaj na dnu kroglic. Izdelane so iz gladkega silikona, ki ima prijeten žameten otip in bo pričaral prav poseben občutek ob dotiku z vašim telesom. Privoščite si prijetno sprostitev in raziskujte nove analne občutke v družbi prijetnih analnih kroglic.

Če radi raziskujete področje analnih pripomočkov, boste vsekakor navdušeni nad tem izdelkom. Analne kroglice delujejo na podobnem principu kakor vaginalne. Njihova posebna oblika bo omogočila zelo enostavno vstavljanje ter odstranjevanje, zaobljena konica pa bolj prijetno doživetje. Začetniki ali mojstri analnih veščin, s tem izdelkom boste zadovoljeni vsi.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPretty Love 2019
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoVelikost: Dolžina 19 cm x širina 2,2 cm
MaterialSilikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNE KROGLICE Pretty Love Anal Beads
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli