ANALNE KROGLICE Sexual

Vaše analno raziskovanje se lahko prične zdaj! Kroglice Sexual so izdelane posebej za analne odnose, in vam bodo pomagale odkrite povsem nove erotične občutke. Povezane z tanko vrvico, boste lahko v notranjost vstavljali posamično, saj delujejo na enakem principu kakor vaginalne kroglice. Izdelane so iz gladkega ABS materiala, ki bo pripomogel h prijetni analni izkušnji.
Redna cena 7,99 € Akcijska cena 6,79 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00053
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 6,79 €

Vaše analno raziskovanje se lahko prične zdaj!

 

Kroglice Sexual so izdelane posebej za analne odnose, in vam bodo pomagale odkrite povsem nove erotične občutke. Povezane z tanko vrvico, boste lahko v notranjost vstavljali posamično, saj delujejo na enakem principu kakor vaginalne kroglice. Izdelane so iz gladkega ABS materiala, ki bo pripomogel h prijetni analni izkušnji.

Če radi preizkušate različne analne pripomočke, morajo zagotovo na seznam le teh spadati tudi analne kroglice. Kroglice se uporabljajo enako kakor vaginalne. V notranjost jih vstavljate posamično, na koncu pa z vrvico potegnete ven. Pravi analni ljubitelji bodo nadvse uživali v tako prijetni analni izkušnji.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
VelikostOd 0 do 10 cm
DodatnoVelikost: 3,8 cm
MaterialABS
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNE KROGLICE Sexual
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli