ANALNI ČEP Crystal Large Pink

Spoznajte analni čep katerega privlačna zunanjost, ter kvaliteten material, izpolnjujeta vse vaše sanje o erotični igrački. Analni čep Crystal Large je izdelan iz neverjetnega borosilikatnega stekla, ki je zmožen biti kos prav vsaki situaciji. Posebnost tega stekla pa je tudi, da odlično prenaša ekstremne temperature. Njegove velikost je primerna za vse uporabnike, ki radi uživajo v malce večjih analnih čepih. Pripravite se na analno igračko s katero boste doživeli nove dimenzije analnih občutkov.
Redna cena 18,99 € Akcijska cena 17,09 €
Na zalogi pri dobavitelju

Rok dobave:

3-5 dni
SKU
NSTOYS0016
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 16,14 €

Spoznajte analni čep katerega privlačna zunanjost, ter kvaliteten material, izpolnjujeta vse vaše sanje o erotični igrački.

 

Analni čep Crystal Large je izdelan iz neverjetnega borosilikatnega stekla, ki je zmožen biti kos prav vsaki situaciji. Posebnost tega stekla pa je tudi, da odlično prenaša ekstremne temperature. Njegove velikost je primerna za vse uporabnike, ki radi uživajo v malce večjih analnih čepih. Pripravite se na analno igračko s katero boste doživeli nove dimenzije analnih občutkov.

Brez dvoma lahko trdimo, da so erotični pripomočki iz stekla najbolj vzdržljivi od vseh. Prav tako pa je še posebno hipoalergena njihova sestava, kar pomeni, da so 100% telesu prijazni, ter primerni prav za vsakega uporabnika. Prav pri analni uporabi pa je pomembno, da uporabljate le najbolj kvalitetne pripomočke. In tukaj vam na pomoč priskoči analni čep Crystal Large, ki navdušuje s svojim stilsko dovršenim izgledom ter kvalitetnim materialom. Brezskrbno popotovanje med analne užitke, pa bo prinesel uporabnikom kateri imajo radi malce večje analne čepe.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKANew Sensations Novelties
VelikostOd 0 do 10 cm
DodatnoVelikost: Dolžina 10 cm x širina 4 cm
MaterialSteklo
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Crystal Large Pink
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli