ANALNI ČEP Dark Purple

Za ljubitelje analnih užitkov predstavljamo privlačni temno vijolični čep. Kvalitetno izdelani analni čep se lahko pohvali z 15 centimetrsko dolžino, ki jo boste v celoti lahko izkoristili skozi vaše orgazmične občutke. Njegova oblika se iz zgornjega tanjšega dela širi v spodnji del v kateremu boste dosegli svoj vrhunec. Sprostite vaše čute in doživite analne užitke, ki jim ni primere.
Redna cena 7,99 € Akcijska cena 6,79 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00883

Za ljubitelje analnih užitkov predstavljamo privlačni temno vijolični čep.

 

Kvalitetno izdelani analni čep se lahko pohvali z 15 centimetrsko dolžino, ki jo boste v celoti lahko izkoristili skozi vaše orgazmične občutke. Njegova oblika se iz zgornjega tanjšega dela širi v spodnji del v kateremu boste dosegli svoj vrhunec. Sprostite vaše čute in doživite analne užitke, ki jim ni primere.

Analni čep Dark Purple je v celoti izdelan iz kvalitetnega ter gladkega materiala s katerim bodo vaši analni trenutki brezskrbni ter polni užitkov. Na zgornjem delu ima tanjši del s katerim boste lažje pričeli vaše analno potovanje. Na sredini pa se razširi v najširši del kjer njegov premer doseže 4 centimetre.

Za še večje užitke priporočamo souporabo lubrikanta.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: Dolžina 14,5 cm (Uporabna 12,5 cm) x širina 4 cm
Material PVC
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Dark Purple
Vaša ocena
Top prodajni artikli