ANALNI ČEP Furry Fantasy White Bunny

Pomigajte z nagajivim repkom, in uživajte v edinstvenih analnih užitkih. Tukaj je svetovna uspešnica, analni čep z belim puhastim krznom! Ta nagajivi čepek ima klasično obliko, in je izdelan iz kovine. Zaključuje se z mehkim okroglim puhkom, ki spominja na pravi zajčji rep. Če niste prepričani v izbiro materialov, vas bo navdušil podatek, da je kovina hipoalergena, ter zelo enostavna za čiščenje. Med analnimi ljubitelji pa je še posebej priljubljena saj omogoča bolj gladko ter prijetno vstavljanje pripomočkov. Nikoli ne prenehajte z nagajivimi presenečenji, to je izdelek, ki ga enostavno morate preizkusiti v paru!
20,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10423

Pomigajte z nagajivim repkom, in uživajte v edinstvenih analnih užitkih.

 

Tukaj je svetovna uspešnica, analni čep z belim puhastim krznom! Ta nagajivi čepek ima klasično obliko, in je izdelan iz kovine. Zaključuje se z mehkim okroglim puhkom, ki spominja na pravi zajčji rep. Če niste prepričani v izbiro materialov, vas bo navdušil podatek, da je kovina hipoalergena, ter zelo enostavna za čiščenje. Med analnimi ljubitelji pa je še posebej priljubljena saj omogoča bolj gladko ter prijetno vstavljanje pripomočkov. Nikoli ne prenehajte z nagajivimi presenečenji, to je izdelek, ki ga enostavno morate preizkusiti v paru!

Sedaj imate možnost, da se na svoje oči prepričate kako zabaven in prijeten je ta pripomoček! Zajčji repki so pravi hit, saj so nagajivi in poredni. Poleg unikatnega izgleda pa s svojim kovinskim ogrodjem ponujajo odlično stimulacijo.

Izdelek je zapakiran v privlačni svilnati torbici za shranjevanje.

NAMIG: Analni zajčji repki so odlična zabavna, ter obenem poredna ideja za žgečkljivo darilo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFurry Fantasy
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Material: Kovina, Umetno krzno

Velikost: 7,2 mm x 2,8 cm

MaterialKovina
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni ali silikonski osnovi
BarvaBela
StimuliraAnus
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Furry Fantasy White Bunny
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli