ANALNI ČEP Pretty Love Heavy Balls 3

Za ekstazo užitkov poskrbijo unikatno oblikovane analne kroglice. Vsi, ki radi raziskujete analne užitke, boste na svoj račun prišli z kroglicami, ki so izdelane tako, da ob premikih ustvarjajo prav posebne tresljaje. V notranjosti pripomočka se namreč skrivata dve kovinski kroglici, ki se dotikata sten izdelka, in tako ustvarjata krčenje analnih mišic. Prav zaradi tega edinstvenega dodatka, pa boste lahko občutili nove dimenzije analnih užitkov. Pričnite z vstavljanjem prve malo manjše kroglice, in nadaljujte vse do zadnje, ki je nekoliko večja. Ob tem izdelku ne bodo ravnodušni ostali še najbolj zahtevni ljubitelji anale.
Redna cena 17,99 € Akcijska cena 15,29 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00989

Za ekstazo užitkov poskrbijo unikatno oblikovane analne kroglice.

 

Vsi, ki radi raziskujete analne užitke, boste na svoj račun prišli z kroglicami, ki so izdelane tako, da ob premikih ustvarjajo prav posebne tresljaje. V notranjosti pripomočka se namreč skrivata dve kovinski kroglici, ki se dotikata sten izdelka, in tako ustvarjata krčenje analnih mišic. Prav zaradi tega edinstvenega dodatka, pa boste lahko občutili nove dimenzije analnih užitkov. Pričnite z vstavljanjem prve malo manjše kroglice, in nadaljujte vse do zadnje, ki je nekoliko večja. Ob tem izdelku ne bodo ravnodušni ostali še najbolj zahtevni ljubitelji anale.

Analne kroglice so izdelane iz kvalitetnega silikona, ki ima prijetno svilnato teksturo. Priporočamo, da souporabljate lubrikante na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Dodatno Velikost: 12,5 cm x 2,3 cm x 3,3 cm
Material Silikon
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Pretty Love Heavy Balls 3
Vaša ocena
Top prodajni artikli