ANALNI ČEP Icicles No. 47

Spoznajte edinstveni stekleni analni čep Icicles No. 47, ki je prava umetnina! Eleganten, luksuzen ter ročno izdelan analni čep Icicles ima neverjetno pozornost do detajlov, in vam bo s svojimi razkošnimi linijami vzel sapo. Poleg vizualnega izgleda pa je tudi idealen pripomoček za analno igranje. Na vrhu ga sestavlja koničasta konica za enostavno vstavljanje, medtem ko njegove okrogline povečajo občutke med uporabo. Ozki vrat omogoča, da vaše mišice zadržijo oziroma obdržijo analni čep na isti poziciji skozi celotne odnose. Posebna pa je tudi izbira materialov, saj je analni čep Icicles izdelan iz stekla. A ne bojte se, steklo velja za enega najbolj trpežnih ter telesu prijaznih materialov. Prav tako pa zaradi svoje teksture omogoča še posebno prijeten zdrs v notranjost.
Redna cena 27,99 € Akcijska cena 22,39 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
2947-00, PIPE294700

Spoznajte edinstveni stekleni analni čep Icicles No. 47, ki je prava umetnina!

 

Eleganten, luksuzen ter ročno izdelan analni čep Icicles ima neverjetno pozornost do detajlov, in vam bo s svojimi razkošnimi linijami vzel sapo. Poleg vizualnega izgleda pa je tudi idealen pripomoček za analno igranje. Na vrhu ga sestavlja koničasta konica za enostavno vstavljanje, medtem ko njegove okrogline povečajo občutke med uporabo. Ozki vrat omogoča, da vaše mišice zadržijo oziroma obdržijo analni čep na isti poziciji skozi celotne odnose. Posebna pa je tudi izbira materialov, saj je analni čep Icicles izdelan iz stekla.

A ne bojte se, steklo velja za enega najbolj trpežnih ter telesu prijaznih materialov. Prav tako pa zaradi svoje teksture omogoča še posebno prijeten zdrs v notranjost.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, ki je še posebej primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Icicles
Dodatno Velikost: 11,5 cm x 3 cm
Material Steklo
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Icicles No. 47
Vaša ocena
Top prodajni artikli