ANALNI ČEP Jolie Pleasures (Small)

To je analni čep za vsakega! Jolie Pleasures navdušuje z kvalitetno izbiro materialov, ter klasično obliko, ki je primerna tako za ženske kakor tudi moške. Na dnu ga sestavlja posebno držalo v katerega vstavite prst in tako še enostavnejše vstavite ter odstranite. Njegova velikost je primerna tako za začetnike kakor tudi ljubitelje, ki so se že srečali s tovrstnimi igračkami. Prepustite se v analno skušnjavo z čepom, katerega dizajn bo zagotovil, da bodo v njem brezmejno uživali prav vsi uporabniki.
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NSTOYS0089

To je analni čep za vsakega! Jolie Pleasures navdušuje z kvalitetno izbiro materialov, ter klasično obliko, ki je primerna tako za ženske kakor tudi moške.

 

Na dnu ga sestavlja posebno držalo v katerega vstavite prst in tako še enostavnejše vstavite ter odstranite. Njegova velikost je primerna tako za začetnike kakor tudi ljubitelje, ki so se že srečali s tovrstnimi igračkami. Prepustite se v analno skušnjavo z čepom, katerega dizajn bo zagotovil, da bodo v njem brezmejno uživali prav vsi uporabniki.

Analni čep Jolie Pleasures spada med manjše analne pripomočke in je še posebej primeren tudi za tiste, ki še raziskujejo področje analnih užitkov. Posebno oblikovan in izdelan iz prijetnega TPE materiala, je enostaven za uporabo in nudi udobje, ki ga potrebujete. Njegov material je 100% telesu prijazen, in ne vsebuje ftalata. Preizkusite svojega!

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKANew Sensations Novelties
VelikostOd 0 do 10 cm
DodatnoVelikost: Dolžina 10 cm (Uporabna 6 cm) x širina 2 cm
MaterialTPE
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Jolie Pleasures (Small)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki