ANALNI ČEP Precious Metals Heart Shaped

Srce lahko podarite v posebno nagajivi preobleki. Prihaja namreč omejena izdaja najbolj priljubljenih analnih čepov Precious Metals z diamanti. Analni čep bo navdušil tako začetnike, kakor tudi analne mojstre, saj s svojo klasično obliko, ki jo sestavlja tanjša konica omogoča lahko vstavljanje, ter prijetne analne užitke. Njegova posebnost je, da ima na dnu svetlikajoči diamant v obliki srca, ki bo še posebej očaral predstavnice nežnejšega spola. Čepki Precious Metals so izdelani iz aluminija, ki je trpežen ter gladek material, in je zelo enostaven za čiščenje. Še posebej pa je prijeten prav za analno uporabo. Širok dragulj z držalom na dnu pa zagotavlja popolno varnost med uporabo. Ni potrebno, da je Valentinovo, da svoji najdražji pokažete, da jo imate radi. Podarite analni čep, ki bo v trenutku osvojil njeno srce.
Redna cena 18,99 € Akcijska cena 15,19 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NS7168

Srce lahko podarite v posebno nagajivi preobleki.

 

Prihaja namreč omejena izdaja najbolj priljubljenih analnih čepov Precious Metals z diamanti. Analni čep (IME) bo navdušil tako začetnike, kakor tudi analne mojstre, saj s svojo klasično obliko, ki jo sestavlja tanjša konica omogoča lahko vstavljanje, ter prijetne analne užitke. Njegova posebnost je, da ima na dnu svetlikajoči diamant v obliki srca, ki bo še posebej očaral predstavnice nežnejšega spola. Čepki Precious Metals so izdelani iz aluminija, ki je trpežen ter gladek material, in je zelo enostaven za čiščenje. Še posebej pa je prijeten prav za analno uporabo. Širok dragulj z držalom na dnu pa zagotavlja popolno varnost med uporabo. Ni potrebno, da je Valentinovo, da svoji najdražji pokažete, da jo imate radi. Podarite analni čep, ki bo v trenutku osvojil njeno srce.

Stilsko dovršeni analni čepi Precious Metals so dobili najbolj privlačni čepek so sedaj. Na dnu ga namreč sestavlja veliki diamant v obliki srca, ki se bo še posebno posvetil med rjuhami. Ta ljubki pripomoček je na voljo v manjši velikosti, ter klasični obliki, ki jo obožujejo tako začetniki kakor tudi tisti, ki so se že srečali s tovrstnimi pripomočki. Tanka konica na vrhu omogoča hiter in enostaven vstop, njegova gladka tekstura pa dodatno prijetno analno izkušnjo.

Analni čep je še posebej primeren tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Za popolne užitke priporočamo lubrikant na vodni ali silikonski osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Precious Metals
Dodatno Velikost: Dolžina 7,5 cm x širina 2,8 cm
Material Aluminij
Barva Zlata
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Precious Metals Heart Shaped
Vaša ocena
Top prodajni artikli