ANALNI ČEP Precious Metals Large

Prestižni analni čep z kovinskim dotikom, ter svetlikajočim diamantom, vam bo vzel sapo! Privoščite si analni čep, ki s svojo eleganco ter nenavadno izbiro materiala prebuja nove dimenzije analnih užitkov. To je analni čep izdelan iz kovine, ki je na voljo v večji velikosti. Gladka površina ter koničasti vrh poskrbita, da bo njegovo vstavljanje preprosto, in karseda prijetno. Na dnu ga krasi prestižen diamant, ki bo navdušil s svojo stilsko dovršenostjo. Dotaknite se gladkega kovinskega ogrodja, ki bo poskrbel za dodatno bleščanje v vaši spalnici. Prednosti kovine so, da je zelo enostavna za čiščenje, ter je kos prav vsem temperaturnim spremembam. Povabite med rjuhe estetsko dovršeni kovinski dragulj, ki bo prebudil skrite želje o popolnem analnem doživetju. Analni čep je na voljo v večji velikosti z 9 centimetri dolžine.
Redna cena 16,99 € Akcijska cena 13,59 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NS7101
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 13,59 €

Prestižni analni čep z kovinskim dotikom, ter svetlikajočim diamantom, vam bo vzel sapo!

 

Privoščite si analni čep, ki s svojo eleganco ter nenavadno izbiro materiala prebuja nove dimenzije analnih užitkov. To je analni čep izdelan iz kovine, ki je na voljo v večji velikosti . Gladka površina ter koničasti vrh poskrbita, da bo njegovo vstavljanje preprosto, in karseda prijetno. Na dnu ga krasi prestižen diamant, ki bo navdušil s svojo stilsko dovršenostjo.

Dotaknite se gladkega kovinskega ogrodja, ki bo poskrbel za dodatno bleščanje v vaši spalnici. Prednosti kovine so, da je zelo enostavna za čiščenje, ter je kos prav vsem temperaturnim spremembam. Povabite med rjuhe estetsko dovršeni kovinski dragulj, ki bo prebudil skrite želje o popolnem analnem doživetju.

Izjemna lahkotnost ter prijeten gladek material bosta poskrbela za prijetno analno igro v dvoje, ali na samem. Izbirate lahko med manjšo velikostjo, ki je še posebej primerna za začetnike, ki se še nikoli niso srečali z analnimi pripomočki, ter večjo velikostjo, ki bo navdušila ljubitelje večjih analnih pripomočkov, ki pa so se v preteklosti že srečali z analnimi užitki. Z gotovostjo lahko trdimo, da je to unikatni analni čep, ki bo prinesel popolnoma nova analna občutja, tudi, če ste prej že preizkušali tovrstne izdelke.

Varno ter zabavno! To je analni čep v metalik izgledu ter izdelavi.

Za popolne užitke pa priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

V kompletu boste prejeli tudi svilnato torbico za shranjevanje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Precious Metals
Dodatno

Velikost: 9 cm

Material Aluminij
Barva Srebrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Precious Metals Large
Vaša ocena
Top prodajni artikli