ANALNI ČEP Precious Metals Ribbed

Najbolj priljubljena serija analnih čepov Precious Metals, je dobila novega člana, ki je posebno rebrast za vaše užitke. Analni čep Ribbed ima rebrasto teksturo, ki je namenjena stopnjevanju užitkov med vstavljanjem in odstranjevanjem čepka. S petimi definiranimi grebeni pa je ključ do prave ekstaze erotičnih občutkov za vse analne ljubitelje. Njegov kovinski lesk ter oblika dragulja vas bo popolnoma očarala, še posebej pa tudi svetleči diamant na dnu čepka. Analni čep Ribbed je izdelan iz aluminijaste zlitine, in je tako popolnoma telesu prijazen ter enostaven za čiščenje. Zaradi gladke teksture pa tudi prijetno spolzi v globine vaših analnih užitkov. Privoščite si dragulj med analnimi pripomočki, to je edinstveni analni čep Precious Metals Ribbed.
24,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10232

Najbolj priljubljena serija analnih čepov Precious Metals, je dobila novega člana, ki je posebno rebrast za vaše užitke.

 

Analni čep Ribbed ima rebrasto teksturo, ki je namenjena stopnjevanju užitkov med vstavljanjem in odstranjevanjem čepka. S petimi definiranimi grebeni pa je ključ do prave ekstaze erotičnih občutkov za vse analne ljubitelje. Njegov kovinski lesk ter oblika dragulja vas bo popolnoma očarala, še posebej pa tudi svetleči diamant na dnu čepka. Analni čep Ribbed je izdelan iz aluminijaste zlitine, in je tako popolnoma telesu prijazen ter enostaven za čiščenje. Zaradi gladke teksture pa tudi prijetno spolzi v globine vaših analnih užitkov. Privoščite si dragulj med analnimi pripomočki, to je edinstveni analni čep Precious Metals Ribbed.

 

  • Rebrasta tekstura z 5 definiranimi grebeni 
  • Zasnovan za užitek pri vsakem potisku 
  • Oblika dragulja, ki doda estetsko vrednost 
  • Primeren za igranje pri vseh temperaturah – Kovino namreč lahko poljubno segrevate/hladite 
  • Enostavno čiščenje 
  • Uporaba z vsemi vrstami lubrikantov 
  • Priložena žametna vrečka za shranjevanje
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPrecious Metals
VelikostOd 0 do 10 cm
DodatnoVelikost: 9 cm x 4 cm
MaterialKovina
BarvaSrebrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Precious Metals Ribbed
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli