ANALNI ČEP Renegade Spade

Če bi radi zares kvalitetni in luksuzni analni pripomoček, izberite Renegade. Izdelan je iz vrhunskega 100% telesu prijaznega silikona, ki ima na otip gladko ter svilnato površino. Edinstvena oblika T črke pa ima na dnu zaobljeni lok čepa za lažjo vstavitev v anus. Renegade je srednje velikosti in je primeren za vse, ki imajo radi klasične analne pripomočke v elegantni ter kvalitetni izvedbi.
Redna cena 22,99 € Akcijska cena 18,39 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NSTOYS0344
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 22,99 €

Če bi radi zares kvalitetni in luksuzni analni pripomoček, izberite Renegade.

 

Izdelan je iz vrhunskega 100% telesu prijaznega silikona, ki ima na otip gladko ter svilnato površino. Edinstvena oblika T črke pa ima na dnu zaobljeni lok čepa za lažjo vstavitev v anus. Renegade je srednje velikosti in je primeren za vse, ki imajo radi klasične analne pripomočke v elegantni ter kvalitetni izvedbi.

Kolekcija Renegade analnih čepov podjetja Ns Novelties vam ponuja visoko kvaliteto ter dodelane klasične oblike, ki bodo začarale. Pri analni uporabi je še posebej pomembno, da so pripomočki koži prijazni in preprosti za čiščenje. Analni čep Renegade je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki ima zelo prijeten žameten dotik. Njegova tekstura je po celotni površini stimulatorja gladka in mehka, ter ne vsebuje nobenih šivov. Očistite ga lahko z toplo vodo ali čistilom za erotične pripomočke.

Spada med srednje velike analne čepe in je primeren tako za začetnike, kakor tudi tiste, ki so že srečali s tovrstnimi pripomočki. Uporabljajo ga lahko moški in ženske.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA New Sensations Novelties
Dodatno Velikost: Dolžina 10 cm (Uporabna 9 cm) x širina 3 cm
Material Silikon
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Renegade Spade
Vaša ocena
Top prodajni artikli