ANALNI ČEP Strap on Butt Plug Small

Predstavljamo vam nadvse vsestranski analni čep, ki bo v vaše analne erogone cone vsakič znova vnesel ravno pravšnjo mero razburkanih naslad! Kar loči ta čep od ostalih, je njegova možnost spojitve s pritrditvenimi pasovimi v samosvojo obliko strap-ona.
49,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E25875

Predstavljamo vam nadvse vsestranski analni čep, ki bo v vaše analne erogone cone vsakič znova vnesel ravno pravšnjo mero razburkanih naslad!

 

Kar loči ta čep od ostalih, je njegova možnost spojitve s pritrditvenimi pasovimi v samosvojo obliko strap-ona. To omogoča njegov sploščen spodnji del s svojima dvema odprtinama. Zamisel je inovativna, enostavna za izvedbo ter zna, ako se je boste poslužili, konkretno premešati strasti v vaši spalnici.

Oblika čepa se zgleduje po obliki pika, enega izmed štirih simbolov igralnih kart. Verjamemo, da mnogi izmed vas poznate občutek, ko vas zadane pikov as pri pokru. Za razliko od omenjene igre, pa je ob uporabi tega čepa verjetnost za pojav podobnih občutkov strupene mešanice ugodja in adrenalina veliko večja. Prav nič ni več odvisno od naključij, temveč le od vašega stila igre, saj vam bo lahko čep vedno znova ponudil svoje stimulativne potenciale v dar, če jih boste le znali sprejeti.

Čep je izdelan iz vrhunskih materialov. Izdelovalec je namreč razvil svojo unikatno formulo po imenu PFBLEND, ki sestoji iz silikona ter TPR-a in zagotavlja vse, kar pripomočki tovrstnega kova potrebujejo za zagotovitev najvišjih standardov uporabe in užitka - brezhibno higieno, popolno gladkost, trdoživost in prijaznost telesu.

Za višjo stopnjo užitkov priporočamo souporabo lubrikant na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPerfectFIT
VelikostOd 10 do 15 cm
DodatnoVelikost: 11,4 (dolžina); 3,8 cm (premer)
MaterialMedicinski silikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP Strap on Butt Plug Small
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki