ANALNI ČEP X-MEN Secret Shine Metal Gun (L)

Dragulj, od katerega se ne boste hoteli ločiti. Kovinski analni čep X-MEN Secret Shine Metal Gun v velikosti L je primeren za vse izkušene uporabnike, ki že znate uživati v radostih analne stimulacije. 4,1 cm obseg se proti vrhu postopoma zmanjšuje in kar zdrsne v notranjost. Zaustavi pa ga široko dno, okrašeno z okroglim črnim diamantom. Odličen pripomoček za samozadovoljevanje ali pa za uporabo v paru.
11,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
XMEN000140

Dragulj, od katerega se ne boste hoteli ločiti.

    

Kovinski analni čep X-MEN Secret Shine Metal Gun v velikosti L je primeren za vse izkušene uporabnike, ki že znate uživati v radostih analne stimulacije. 4,1 cm obseg se proti vrhu postopoma zmanjšuje in kar zdrsne v notranjost. Zaustavi pa ga široko dno, okrašeno z okroglim črnim diamantom. Odličen pripomoček za samozadovoljevanje ali pa za uporabo v paru.

Razlogi, zakaj kupiti analni čep:

  1.  Analni čep se uporablja za širjenje in sproščanje anusa.
  2. Zaradi svoje oblike in postopnega širjenja obsega je enostaven za vstavitev in stimulacijo.
  3. Je zelo enostaven za nego. Pred in po uporabi ga enostavno operite z nevtralno milnico in mlačno vodo, ali pa uporabite čistilo za igračke.
  4. Ker je čep izdelan iz kovine, ga lahko uporabljate skupaj z lubrikantom na vodni ali silikonski osnovi. Zaradi boljše viskoznosti in daljšega obstoja priporočamo uporabo lubrikanta na silikonski osnovi.
  5. Uporaba analnega čepa je varna. Oblikovan je tako, da ima široko dno, kar pomeni, da preprečuje, da bi čep popolnoma zdrsnil med analno stimulacijo.
  6.  Narejen je iz kovine, ki je popolnoma varna za telo.
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAX-MEN
VelikostiL
VelikostOd 0 do 10 cm
MaterialKovina
Dolžina9,5 cm
Širina4,1 cm
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni ali silikonski osnovi
BarvaČrna
StimuliraAnus
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP X-MEN Secret Shine Metal Gun (L)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki