ANALNI ČEP X-MEN Secret Shine Rose Gold Heart (M)

Srce, ki vam bo zapolnilo praznino. Kovinski analni čep X-MEN Secret Shine Rose Gold Heart je odličen pripomoček za širjenje in sproščanje anusa. Srednja velikost je odlična tudi za vse, ki ste že seznanjeni z uporabo analnih čepov in bi radi postopoma prešli na večje. Zaradi svoje oblike in postopnega širjenja obsega je enostaven za vstavitev in stimulacijo. Široko dno za varno igro je okrašen z roza diamantom v obliki srca. Odličen pripomoček za samozadovoljevanje ali pa za uporabo v paru.
8,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
XMEN000136

Srce, ki vam bo zapolnilo praznino.

   

Kovinski analni čep X-MEN Secret Shine Rose Gold Heart je odličen pripomoček za širjenje in sproščanje anusa. Srednja velikost je odlična tudi za vse, ki ste že seznanjeni z uporabo analnih čepov in bi radi postopoma prešli na večje.  Zaradi svoje oblike in postopnega širjenja obsega je enostaven za vstavitev in stimulacijo. Široko dno za varno igro je okrašen z roza diamantom v obliki srca. Odličen pripomoček za samozadovoljevanje ali pa za uporabo v paru.

Razlogi, zakaj bi ga imeli:

  1.  Analni čep se uporablja za širjenje in sproščanje anusa ter stimulacijo.
  2. Zaradi svoje oblike in postopnega širjenja obsega je enostaven za vstavitev.
  3. Preprosta nega - pred in po uporabi ga operite z nevtralno milnico in mlačno vodo, ali pa uporabite čistilo za igračke.
  4. Ker je čep izdelan iz kovine, ga lahko uporabljate skupaj z lubrikantom na vodni ali silikonski osnovi. Zaradi boljše viskoznosti in daljšega obstoja priporočamo uporabo lubrikanta na silikonski osnovi.
  5. Uporaba analnega čepa je varna. Oblikovan je tako, da ima široko dno, kar pomeni, da preprečuje, da bi čep popolnoma zdrsnil med analno stimulacijo. Narejen je iz kovine, ki je popolnoma varna za telo.
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAX-MEN
VelikostiM
VelikostOd 0 do 10 cm
MaterialKovina
Dolžina8,2 cm
Širina3,4 cm
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni ali silikonski osnovi
BarvaZlata
StimuliraAnus
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI ČEP X-MEN Secret Shine Rose Gold Heart (M)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki