ANALNI DILDO Pretty Love Booty Passion I

Najbolj priljubljeni analni dildo Booty Passion I je tu! Če ste ljubitelji malce večjih analnih igračk in resnično uživate v analnih trenutkih, bo prava izbira za vas. Analni dildo iz serije Booty Passion se lahko pohvali z svojo edinstveno obliko ter vakumskim dnom, s katerim bodo vaši analni odnosi postali veliko bolj zanimivi. Zakaj bi ga uporabljali le klasično, ko ga lahko prilepite skoraj na vsako gladko površino in popolnoma uživate v vsej njegovi veličini. Izdelan iz kvalitetnih materialov, pa bo nudil udobje ter brezskrbno uporabo, ki je pri analnih užitkih še posebej pomembna.
Redna cena 17,99 € Akcijska cena 15,29 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00509
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 15,29 €

Najbolj priljubljeni analni dildo Booty Passion I je tu!

 

Če ste ljubitelji malce večjih analnih igračk in resnično uživate v analnih trenutkih, bo prava izbira za vas. Analni dildo iz serije Booty Passion se lahko pohvali z svojo edinstveno obliko ter vakumskim dnom, s katerim bodo vaši analni odnosi postali veliko bolj zanimivi. Zakaj bi ga uporabljali le klasično, ko ga lahko prilepite skoraj na vsako gladko površino in popolnoma uživate v vsej njegovi veličini. Izdelan iz kvalitetnih materialov, pa bo nudil udobje ter brezskrbno uporabo, ki je pri analnih užitkih še posebej pomembna.

Analni dildo Booty Passion I ima posebno zaobljeno obliko, ki se zaključi z rebrasto glavico. Izdelan posebej za analne užitke pa se bo dotaknil vseh vaših točk, ki bodo pripeljale do neverjetnih analnih doživetij. Močno vakumsko dno pa bo poskrbelo, da bo v mirnem stanju obstala na katerikoli površini si boste zaželeli. Analni dildo lahko uporabljata oba.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPretty Love 2022
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoVelikost: Dolžina 16 cm x širina 3,5 cm
MaterialSilikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI DILDO Pretty Love Booty Passion I
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli