ANALNI DILDO Pretty Love Booty Passion II

Za vse ljubitelje analnih užitkov predstavljamo unikatni analni dildo, ki vas bo popeljal do neverjetnih užitkov. Posebna valovita oblika je izdelana za vaše maksimalne užitke med uporabo. Dildo lahko uporabljajo tako ženske kakor tudi moški, bo pa brez dvoma za oba spola doprinesel strastna občutenja, ki jih še nista doživela. Če ste naveličani klasičnih čepov manjših velikosti, in bi radi preizkusili analni dildo, ste na pravem naslovu. Na dnu dilda vas bo presenetila tudi vakumska šalčka, s katero ga boste lahko prilepili skoraj na vsako gladko površino.
Redna cena 17,99 € Akcijska cena 15,29 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00510
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 15,29 €

Za vse ljubitelje analnih užitkov predstavljamo unikatni analni dildo, ki vas bo popeljal do neverjetnih užitkov.

 

Posebna valovita oblika je izdelana za vaše maksimalne užitke med uporabo. Dildo lahko uporabljajo tako ženske kakor tudi moški, bo pa brez dvoma za oba spola doprinesel strastna občutenja, ki jih še nista doživela. Če ste naveličani klasičnih čepov manjših velikosti, in bi radi preizkusili analni dildo, ste na pravem naslovu. Na dnu dilda vas bo presenetila tudi vakumska šalčka, s katero ga boste lahko prilepili skoraj na vsako gladko površino.

Edinstvena oblika ter visoko kvalitetni material bo poskrbel, da bodo vaši analni užitki doživeli nove dimenzije erotičnih občutij. Fleksibilnost materiala vam omogoči lažje doseganje skritih kotičkov. Igračka je izdelana iz 100% mehkega ter trpežnega silikona, ki je zaradi svoje telesu prijazne sestave zelo primeren prav za analno uporabo. Močno vakumsko dno, pa vam bo prebudilo domišljijo, saj ga boste lahko prilepili na skoraj površino. Ali si upate doživeti analno skušnjavo?

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2022
Dodatno Velikost: Dolžina 15 cm x širina 2,5 cm
Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI DILDO Pretty Love Booty Passion II
Vaša ocena
Top prodajni artikli