ANALNI DILDO Pretty Love Booty Passion IV

Predstavljamo vam dildo Booty Passion za vse strastne ljubitelje analnih užitkov. Čvrsti ter posebno oblikovani dildo ima na dnu močno vakumsko šalčko, s katero ga boste lahko prilepili na skoraj vse gladke površine. Nežno ukrivljena konica je posebno izdelana za lažjo ter bolj stimulativno uporabo, ki vas bo pripeljala do ekstaze. Njegova dolžina bo navdušila vse, ki se radi tudi za analne trenutke poslužujejo malce večjih igračk. Primerna je za njega ali njo.
Redna cena 17,99 € Akcijska cena 15,29 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00512
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 17,99 €

Predstavljamo vam dildo Booty Passion za vse strastne ljubitelje analnih užitkov.

 

Čvrsti ter posebno oblikovani dildo ima na dnu močno vakumsko šalčko, s katero ga boste lahko prilepili na skoraj vse gladke površine. Nežno ukrivljena konica je posebno izdelana za lažjo ter bolj stimulativno uporabo, ki vas bo pripeljala do ekstaze. Njegova dolžina bo navdušila vse, ki se radi tudi za analne trenutke poslužujejo malce večjih igračk. Primerna je za njega ali njo.

Kvalitetni analni dildo se lahko pohvali s zadovoljivimi 13,5 centimetri, ki jih boste do zadnjega kotička izkoristili za vroče analne urice med rjuhami. Izdelan je iz vzdržljivega silikona, ki bo poskrbel tudi za bolj občutljive uporabnike, saj ne draži kože in je na dotik izjemno gladek. Zaobljena oblika je namenjena lažji uporabi ter posledično tudi večjim užitkom. Na njem pa boste našli tudi izbočene vijugaste oblike, ki bodo dodatno stimulirale vaš anus.

Prepustite se v analno doživetje, ki mu ni primere. Z analnim dildotom bodo na račun končno prišli tudi ljubitelji večjih analnih pripomočkov.

Da bodo vaši užitki popolni, priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2022
Dodatno Velikost: Dolžina 13,5 cm x širina 3 cm
Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANALNI DILDO Pretty Love Booty Passion IV
Vaša ocena
Top prodajni artikli